R5 3600XT ve 3060 Ti Arkham Knight düşük GPU kullanımı

erentokmak

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, R5 3600XT RTX 3060 Ti kullanıyorum. GTA V'de ekran kartı tam kullanılıyor, işlemci maksimum yüzde 30 diğer oyunlarda da böyle hiçbir sorun yok. Fakat Batman Arkham Knight'da ekran kartı 50 falan işlemci de 48 50 52 gibi. Bir tek Arkham Knight'da oluyor ama kesinlikle performans ve FPS düşüşü yok. Darboğaz olsa diğer oyunlarda da olurdu herhalde. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce darboğaz var mı ya da bu sistem darboğaz yapar mı?

Merhaba, R5 3600XT RTX 3060 Ti kullanıyorum. GTA V'de ekran kartı tam kullanılıyor, işlemci maksimum yüzde 30 diğer oyunlarda da böyle hiçbir sorun yok. Fakat Batman Arkham Knight'da ekran kartı 50 falan işlemci de 48 50 52 gibi. Bir tek Arkham Knight'da oluyor ama kesinlikle performans ve FPS düşüşü yok. Darboğaz olsa diğer oyunlarda da olurdu herhalde. Siz ne düşünüyorsunuz, sizce darboğaz var mı ya da bu sistem darboğaz yapar mı?
BF 1 de kullanım oranım %60 a kadar düşüyor ve çok tutarsız. Cod Warzone oynarkende çok tutarsız ben bunu bir türlü çözemedim. 3060 ti kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı