İndiriyorum şimdi yapıp görsel yükleyeceğim.OCCT üzerinden PSU testi yapar mısınız?
BF5 High da oynuyorum. DX12 açtıgım zaman fps 150-120 geziyor ama 2 dakikada 1 drop giriyorOynadığın oyunu ve grafik ayarlarını öğrenebilir miyim?
OCCT üzerinden PSU testi yapar mısınız?
İndiriyorum şimdi yapıp görsel yükleyeceğim.
BF5 High da oynuyorum. DX12 açtıgım zaman fps 150-120 geziyor ama 2 dakikada 1 drop giriyor
DX12 kapadıgım zaman drop geçiyor 50-68 fps oluyor
Sorun ne olabilir direkt crashed diyor.İndiriyorum şimdi yapıp görsel yükleyeceğim.
BF5 High da oynuyorum. DX12 açtıgım zaman fps 150-120 geziyor ama 2 dakikada 1 drop giriyor
DX12 kapadıgım zaman drop geçiyor 50-68 fps oluyor
Hard diskiniz nedir?İndiriyorum şimdi yapıp görsel yükleyeceğim.
BF5 High'da oynuyorum. DX12 açtıgım zaman FPS 150-120 geziyor ama 2 dakikada 1 drop giriyor.
DX12 kapadıgım zaman drop geçiyor 50-68 FPS oluyor.
Sorun ne olabilir? Direkt crashed diyor.
Hard diskim bayağı eski. Toshiba 2 TB.Hard diskiniz nedir?
PSU(Power) testinde direkt crash alıyorsanız tüm sorunun kaynağı PSU anlamına denk geliyor. 600-650W 80+ bir PSU alarak sorunu çözebiliyor olmanız lazım.Sorun ne olabilir? Direkt crashed diyor.
OCCT kısmına tıkladım ve direkt crashed dedi. Power kısmına tıklamamıstım. Gerçi bu programda acemiyim ilk kez kullandım.PSU(Power) testinde direkt crash alıyorsanız tüm sorunun kaynağı PSU anlamına denk geliyor. 600-650W 80+ bir PSU alarak sorunu çözebiliyor olmanız lazım.
PSU'ya ek olarak yavaş bir HDD ile droplar yaşama ihtimaliniz yüksek.Hard diskim bayağı eski. Toshiba 2 TB.
OCCT kısmında direkt hata almanız da voltaj veya sıcaklıktan kaynaklanmıştır muhtemelen. Power'i deneyip sonucu paylaşın.
SSD alıp PSU değiştirmem lazım o zaman doğru mu anladım?PSU'ya ek olarak yavaş bir HDD ile droplar yaşama ihtimaliniz yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.