R5 4600 GTX 1650 Laptop Witcher 3'de Düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

salih ulus

Hectopat
Daha fazla  
Daha bugün aldım birkaç saatte oynadım.
Oynadığım esnada yüksek ayarlarda 60 FPS alarak oynuyordum.
Bilgisayarı kapadım açtım oyuna girdim 30 FPS'in altında FPS aldım, en düşük ayarlara çektim değişen bir şey yok ne yükseliyor ne düşüyor.
Sorun tam olarak ne çözemedim.
Epic Games'den dosya doğrulamasınıda denedim yine aynı.
8 GB RAM
GTX 1650 ekran kartı
Ryzen 5 4600 işlemci.

1650 ile başlattığına emin misin?

Onu nasıl yapacağım?
Ayrıca aygıt yöneticisine girdim ekran kartında ünlem işareti vardi, kaldırdım tekrar yükledim ünlem işareti gitti, güncel NVIDIA Experience'yi de indirdim
Şu an ekran kartı aygıt yöneticisinde gözüküyor ancak görev yöneticisinde gözükmüyor, oyun açık olsa da kapalı olsa da görev yöneticisinde luan yok

Onu nasıl yapacağım?
Ayrıca aygıt yöneticisine girdim ekran kartında ünlem işareti vardi, kaldırdım tekrar yükledim ünlem işareti gitti, güncel NVIDIA Experience'yi de indirdim.
Şu an ekran kartı aygıt yöneticisinde gözüküyor ancak görev yöneticisinde gözükmüyor, oyun açık olsa da kapalı olsa da görev yöneticisinde luan yok.

Grafik ayarlarına gir oraya Witcher 3'ü ekle ayarlar kısmından 1650'yi seç.

Dosya Ekleri

• Screenshot (69).png
    Screenshot (69).png
    117,3 KB · Görüntüleme: 77
Grafik ayarlarına gir oraya Witcher 3'ü ekle ayarlar kısmından 1650'yi seç.

Hocam o kısma girdim değil herhangi bir uygulama için GTX 1650 harici ekran kartım gözükmüyor NVIDIA Control panelinede giremiyorum, aygıt yöneticisinde gözüküyor ama ne görev yöneticisi ne de grafik ayarları kısmında gözükmüyor

Adsızqwewqeqwe.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı