R5 5500 sistem Valorant'ta 100 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Hayır. Sıcaklık değerleri için falan mı kullanmam gerek? Valorant'ta oyun içinde işlemci sıcaklığım 63-64, ekran kartı 51-54 arası.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükle.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükle.

Bunu da denedim dün gene olumsuz sonuç verdi. Chipset sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim gene olmadı. Sorunun Valorant'la alakalı olma ihtimali var mı? Valorant'ı silip yükledim gene değişen bir şey olmadı.

Hocam Valorant'ta eğer ekran kartınız 51-54 arasında ise eğer sıvı soğutmanız yoksa oyun ekran kartını tamamen kullanmıyor olabilir ben bile 60 65 arasında değerler alıyorum.
Hocam kendi donanımlarımı Youtubeye yazıp valorant performasına bakıyorum ordaki değerler benimle hemen hemen aynı FPS dışında. Her güncellemeden sonra garanti 20-50 FPS kayıp yaşıyordum zaten. Bu hafta güncelleme geldi mi hatırlamıyorum ama FPS inanılmaz düştü.

Tamamdır bakacağım. Pek ümidim yok bu saatten sonra ama deneyelim. Sorunun Valorant ile alakalı olduğunu düşünüyorum diğer oyunlarda problem yok çünkü.

Hocam kendi donanımlarımı YouTube'a yazıp Valorant performasına bakıyorum oradaki değerler benimle hemen hemen aynı FPS dışında. Her güncellemeden sonra garanti 20-50 FPS kayıp yaşıyordum zaten. Bu hafta güncelleme geldi mi hatırlamıyorum ama FPS inanılmaz düştü.

Tamamdır bakacağım. Pek ümidim yok bu saatten sonra ama deneyelim. Sorunun Valorant ile alakalı olduğunu düşünüyorum diğer oyunlarda problem yok çünkü.

Sorun yüzde doksan dokuz Valorant ile alakalıdır rahat olun.

Yok hocam işe yaramadı. Sanırım Valorant'ı sileceğim sinirim bozuldu böyle oyun mu olur ya millet 7-8 yıllık işlemcisiyle bile rahat rahat 140-150 FPS alabiliyor ben 100 FPS alamaz oldum.

RivaTuner kullanıyor musun peki hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı