R5 5500 + RTX 3060 vs R5 5500 + RX 6650 XT

200tl farkla 165hz 0,5 ms var
2 ms diyor ama

Merhaba, 2 sistem arasında kaldım. Biri İtopya'dan diğeri 2. el 6 aylık hangisini tercih etmeliyim?

1. sistem: ALI BICIM-IVJ/AMD Ryzen 5 5500/MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 3X OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Ortalama fiyat: + 144Hz monitör ile 19500 TL.

2. sistem: Ryzen 5 5500 - 6650XT 2 Turbo fanli - 16 GB DDR4 RAM + ViewSonic 23.8' 1ms 165Hz monitör - 6 aylık sistem.
Ortalama fiyat 16000 TL.

İlkini alın 0 en azından garantisi var.

Pazartesi günü maaş yatacak. 2.el satan arkadaş ile pazarlık yapacağım. Ondan fiyat alıp senin önerdiğin sistem ile karşılaştırma yapacağım son paraya göre karar vereceğim. 2. El sistem 15kya düşer büyük ihtimal. Para farkına bakmaksızın her türlü digerini öneriyorsun değil mi ?

Pazartesi günü maaş yatacak. 2.el satan arkadaş ile pazarlık yapacağım. Ondan fiyat alıp senin önerdiğin sistem ile karşılaştırma ağım son paraya göre karar vereceğim. 2. el sistem 15kya düşer büyük ihtimal. Para farkına bakmaksızın her türlü digerini öneriyorsun değil mi?

Evet, benim attigim daha iyi ve sifir. Ona yuvarlayalim.

Evet, benim attigim daha iyi ve sifir. Ona yuvarlayalim.
Çok yüksek oyunlar oynama planım yok aslında da ülkenin ekonomik planına göre daha da PC alamayiz gibi geliyor. Bu yüzden biraz da yatırım gibi bakıyorum.Kredi durumuna kredi kartlari durumuna göre bakacağım duruma.

Boyle oneririm toplam butcenize bakarak. Ama o 15k sistemi alip monitor olacaksa, normal fiyat. NVIDIA isteniyorsa o 3060 sistem alinabilir 15k.

Afedersiniz monitörler araındali 1ms ve 5ms farkı oyunlarda kendini nasıl gösteriyor acaba?

Çok yüksek oyunlar oynama planım yok aslında da ülkenin ekonomik planına göre daha da PC alamayiz gibi geliyor. Bu yüzden biraz da yatırım gibi bakıyorum. Kredi durumuna kredi kartlari durumuna göre bakacağım duruma.

Afedersiniz monitörler araındali 1ms ve 5ms farkı oyunlarda kendini nasıl gösteriyor acaba?

Cok da bir şey yok ms olarak ama 75Hz, 144Hz'e gore fark hissedilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı