Hocam Samsun'da okullar da tatil oldu detaylı bir şekilde link atarım. O sistemde iyi duruyor ama ekran kartının 2-3 seneden sonra 2k geleceği yok gibi(3070 e dönebilir)Eyvallah hocam bir de bunu buldum ben
Hocam Samsun'da okullar da tatil oldu detaylı bir şekilde link atarım. O sistemde iyi duruyor ama ekran kartının 2-3 seneden sonra 2k geleceği yok gibi(3070 e dönebilir)Eyvallah hocam bir de bunu buldum ben
Hiç mantıklı bulmuyorum sırf RTX 4060 olsun diye bütün malzemelerin kalitesinden kısıyorlar yurtdışı hazır sistemlere bakıyorum hem diğer malzeme kaliteleri daha iyi hem de adam akıllı bir markanın rtx 3060ti'ı var. 4060 ım olsun kafasıyla 2 yıl sonra sorun çıkaracak malzemeli sistem alıyorsunuz anlamış değilimGuzel fiyat.
![]()
HAQQUS-GEN XVI / RYZEN 5 5500 / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Eki Görüntüle 1964076
Reis yardımcı oluver sana zahmet o zaman o kadar anlamıyorum Sıkı tı orada tek tek ürünleri söyle o kadar bilgin varsa da yada wp herhangi bir yerden ulaşmama imkan tanırsan derdimi anlatayım derman olHiç mantıklı bulmuyorum sırf RTX 4060 olsun diye bütün malzemelerin kalitesinden kısıyorlar yurtdışı hazır sistemlere bakıyorum hem diğer malzeme kaliteleri daha iyi hem de adam akıllı bir markanın rtx 3060ti'ı var. 4060 ım olsun kafasıyla 2 yıl sonra sorun çıkaracak malzemeli sistem alıyorsunuz anlamış değilim
Hocam konu aç nasıl bir sistem ve içeriğinin kalitesine dair ve beni etiketle yardımcı olurumReis yardımcı oluver sana zahmet o zaman o kadar anlamıyorum Sıkı tı orada tek tek ürünleri söyle o kadar bilgin varsa da yada wp herhangi bir yerden ulaşmama imkan tanırsan derdimi anlatayım derman ol![]()
Hocam onlar bilgisiz elemanların sözleri. Yok 8 GB yetersizmiş falan fistan. 1080p oyunculuk için hâlâ yeterli. Zaten 4060/Ti, 1080p kartıdır. 1-2 sene boyunca da yeterli olmaya devam edecek. Özellikle RTX 4000 serisinde DLSS 3 olduğu için 1-2 sene daha rahat idare eder. DLSS, VRAM kullanımını düşürür.Hocam ben şimdi illa 12gb olsun diyorum ekran kartı 8 gb çoğu yerde sıkıntı çıkartmaya full kullanmaya başlıyormuş ne diyorsun bu konu hakkında.
hocam kuponlu fiyatı 17k olmuş yine de alınır mi sizce bütçe 16 k zorlayıp almayı düşünüyorum amaGuzel fiyat.
![]()
HAQQUS-GEN XVI / RYZEN 5 5500 / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Eki Görüntüle 1964076
Hocam kuponlu fiyatı 17k olmuş yine de alınır mı sizce? bütçe 16 k zorlayıp almayı düşünüyorum ama.
peki işlemciyi 5600 yapsak nasıl olur. zorlamaya değermiAlınabilir.
Peki işlemciyi 5600 yapsak nasıl olur? Zorlamaya değer mi?
Buna kıyasla Hero 5A-RTX4060 - Game Garaj
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.