R5 5600 GTX 1060 sistem toplama önerisi

Uzay montajın ne olduğuna baktım hocam fakat kesinlikle olmaz. Sebebi ise çabuk tozlanabilmesi ve annemin temizlik konusunda titiz olması :)

Bence sisteminiz için parça parça almayın, dediğiniz gibi bütçeniz çok ise hazır bir sistem daha çok işinizi görebilir ama bazen parçalar daha uyguna gelebiliyor.

Bence sisteminiz için parça parça almayın, dediğiniz gibi bütçeniz çok ise hazır bir sistem daha çok işinizi görebilir ama bazen parçalar daha uyguna gelebiliyor.

Bilmiyorum hocam hazır sistem almak ta çok mantıklı gelmiyor fahiş fiyatlardan dolayı. Ayrıca bilgisayar üzerine kendime telefon alacağım için de bir bütçe biriktireceğim bu nedenle biraz daha ekonomik bakmam lazım. Ama bilgisayar için şu an aradığım tek kriter var bu da dediğim AMD Ryzen 5600 ile GTX 1060 ikilisine uyacak anakart e diğer bileşenler ama konu bayağı bir saptı yani anlayamadım gitti

Hocam am5 sistem toplanır ama.
Am5 yerine am4 kullanırım ama yine de kazasız bilgisayar kullanamam hocam benim için sorun yaratır

Bilmiyorum hocam hazır sistem almak ta çok mantıklı gelmiyor fahiş fiyatlardan dolayı. Ayrıca bilgisayar üzerine kendime telefon alacağım için de bir bütçe biriktireceğim bu nedenle biraz daha ekonomik bakmam lazım. Ama bilgisayar için şu an aradığım tek kriter var bu da dediğim AMD Ryzen 5600 ile GTX 1060 ikilisine uyacak anakart e diğer bileşenler ama konu bayağı bir saptı yani anlayamadım gitti

Am5 yerine am4 kullanırım ama yine de kazasız bilgisayar kullanamam hocam benim için sorun yaratır
Kasalı kullancaz ama herşey ikinci el olacak. Vanda mı oturuyorsunuz?

Hocam ikinci el için size öneri yapacağım bilmiyorum ama yasak değil herhalde çünkü bazılarının gözüküyor.

Bitlis, tatvan bölgesinde oturuyorum hocam. Buna göre ikinci el de bulabildiğim 4 şey de işlemci, RAM, ekran kartı ve monitör fakat diğer parçaları hangisi ile uyumlu olduğunu bilmediğimden bu konuyu açtım. Diğer parçaları 0 olarak temin edebilirim bunun için bütçem var yani sorun etmeyin. Tek kriterim var o da çok basit yani işlemci ve ekran kartına göre anakart, SSD, PSU ve diğer bileşenler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı