R5 5600 GTX 1060 sistem toplama önerisi

R5 5600 işlemci zaten AM4 hocam AM5 değil, Akakçe'de sıfır bir en ucuz AM4 anakart olarak şu model var: Anakart bu anakartı 2. elden daha ucuza alabilirsiniz, ekran kartınızıda takabilirsiniz rahatlıkla.
450W PSU alsanız bir de 8x2 işlemci alırsınız DDR4 olacak şekilde.
Ayrıyeten ve son olarak Micro/ATX (önerdiğim anakarta göre Micro/ATX oluyor modele göre değişebilir) takılabilen bir kasa alırsınız bitti.
Hocam uğraşmak istemiyor. Zaten ikinci el düzgün ürünler satılan yerde oturmuyor. Cüzdanım güvende ile uğraşsa arkadaş am5 sistem çıkarda istemiyor yapacak bişey yok.

R5 5600 işlemci zaten AM4 hocam AM5 değil, Akakçe'de sıfır bir en ucuz AM4 anakart olarak şu model var: Anakart bu anakartı 2. elden daha ucuza alabilirsiniz, ekran kartınızıda takabilirsiniz rahatlıkla.
450W PSU alsanız bir de 8x2 işlemci alırsınız DDR4 olacak şekilde.
Ayrıyeten ve son olarak Micro/ATX (önerdiğim anakarta göre Micro/ATX oluyor modele göre değişebilir) takılabilen bir kasa alırsınız bitti.

Güncelleme: Hazır sistem daha mantıklı geliyor hem 2. el hem de sıfır bakımından.
Aradığım cevap bu şekildeydi hocam çok teşekkür ediyorum. Ama bu rtx 4060 ryzen 5500'lü sistem daha da bir mantıklı geldi ona yönelirim. Teşekkür ediyorum tekrardan iyi akşamlar

Aradığım cevap bu şekildeydi hocam çok teşekkür ediyorum. Ama bu RTX 4060 Ryzen 5500'lü sistem daha da bir mantıklı geldi ona yönelirim. Teşekkür ediyorum tekrardan iyi akşamlar.

R5 5500 ile 4060 birtık işlemci gerektiren oyunlarda darboğaz yapabilir.
5 5600 bulabilirseniz daha güzel olacaktır, rica ederim iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı