R5 5600 GTX 1060 sistem toplama önerisi

Bitlis, tatvan bölgesinde oturuyorum hocam. Buna göre ikinci el de bulabildiğim 4 şey de işlemci, RAM, ekran kartı ve monitör fakat diğer parçaları hangisi ile uyumlu olduğunu bilmediğimden bu konuyu açtım. Diğer parçaları 0 olarak temin edebilirim bunun için bütçem var yani sorun etmeyin. Tek kriterim var o da çok basit yani işlemci ve ekran kartına göre anakart, SSD, PSU ve diğer bileşenler.
Hocam istanbuldakilere cüzdanım güvende param güvende teklif edin öyle daha iyi olacaktır.

Hocam istanbuldakilere cüzdanım güvende param güvende teklif edin öyle daha iyi olacaktır.
Yok hocam ben kanıtlayamıyorum herhalde paramın olduğunu. Hocam bakın 3. Defa söylüyorum herhalde bütçe var, tek eksik olan işlemci ve ekran kartı ile uyumlu olan diğer tüm bileşenler ve kasa. Başka da bir şey istemiyorum yani diğer bileşenleri öğrenebilirsem zaten ona göre bakacağım ikinci el yada sıfır olarak sorun değil yani bütçe.

Yok hocam ben kanıtlayamıyorum herhalde paramın olduğunu. Hocam bakın 3. Defa söylüyorum herhalde bütçe var, tek eksik olan işlemci ve ekran kartı ile uyumlu olan diğer tüm bileşenler ve kasa. Başka da bir şey istemiyorum yani diğer bileşenleri öğrenebilirsem zaten ona göre bakacağım ikinci el yada sıfır olarak sorun değil yani bütçe.
Ram ve monitör de var bu arada

Ram ve monitör de var bu arada
Hocam biliyorum paranız var fakat 3400 liraya GTX 1060 saçmalık. 20k ya sıfır rtx 4060 ryzen 5 5500 sistemler var. İkinci el sizin için zaten makul.

Hocam biliyorum paranız var fakat 3400 liraya GTX 1060 saçmalık. 20k ya sıfır RTX 4060 Ryzen 5 5500 sistemler var. İkinci el sizin için zaten makul.

Hocam tam olarak nerede acaba 20k ya sıfır o cihaz, bulamadım ben herhalde İtopya dışında başka yere bakmadığımdandır. İtopya da 3050'li i3 12. Nesil kasalar o fiyata vardı.

Hocam tam olarak nerede acaba 20k ya sıfır o cihaz, bulamadım ben herhalde İtopya dışında başka yere bakmadığımdandır. İtopya da 3050'li i3 12. nesil kasalar o fiyata vardı.

PcKolik sitesinde hocam Ryzen 5 5500 ve RTX 4060. ama ikinci elden Param Güvende ile RX 6600 XT sistem çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
PcKolik sitesinde hocam Ryzen 5 5500 ve RTX 4060. ama ikinci elden Param Güvende ile RX 6600 XT sistem çıkar.
Gerek yok hocam bu sistem beni yeterince tatmin eder. Link rica edebilir miyim?

Bu mu hocam? Çok teşekkür ediyorum bu arada İtopya bildiğiniz dolandırıyormuş aynı fiyata hatta daha yükseğine i3 12.nesil 3050'li sistem yutturuyor

AM5 yerine AM4 kullanırım ama yine de kazasız bilgisayar kullanamam hocam benim için sorun yaratır.

R5 5600 işlemci zaten AM4 hocam AM5 değil, Akakçe'de sıfır bir en ucuz AM4 anakart olarak şu model var: Anakart bu anakartı 2. elden daha ucuza alabilirsiniz, ekran kartınızıda takabilirsiniz rahatlıkla.
450W PSU alsanız bir de 8x2 işlemci alırsınız DDR4 olacak şekilde.
Ayrıyeten ve son olarak Micro/ATX (önerdiğim anakarta göre Micro/ATX oluyor modele göre değişebilir) takılabilen bir kasa alırsınız bitti.

Güncelleme: Hazır sistem daha mantıklı geliyor hem 2. el hem de sıfır bakımından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı