İd cooling in 240 mm Ekran kartı sıvı soğutmasını gigabte nin cpu için 3600x , 3900x ve 5900x için gigabyte auros 240 mm ve 280 mm kullandım. Farklı bağlantı yerleri mevcut bazısı CPU bazısı pump fan bazısı sys fan bazısı ise hem CPU fan hem anakart altında ki USB girişi ile yazılımı ile çalışır.
Anladım yerlerini değiştirdin mi ?.
Temperli cam açıkken sıcaklıklar kaç, kapalı iken kaç.
Çift fanlı olan model değil belki de tek fan yetmiyor olabilir .
Hocam bunda işaret falan göremedim. Egzoz fanı derken.Soğutucunun fanı egzoz fana doğru üflüyor değil mi? Kontrol ettiniz mi? Ayrıca egzoz fanın da dışarıya doğru üflemesi gerekiyor, bunu da bir kontrol edin.
4 pin hocamÜstünde ki fan da 3 pin deliğimi var 4 pin mi ? 4 pin ise gene pwm sinyaline göre devrini artıracaktır, 3 pin ise bios dan ayar gerekecek .
Hocam bunda işaret falan göremedim. Egzoz fanı derken.![]()
Aynen sizin gösterdiğiniz gibi şuan oku gördüm
Aynen sizin gösterdiğiniz gibi şuan oku gördüm
Hocam iade edilecek durumda değil sanırım çünkü bunun termal macunu vardı naylon tarzı şeyde ben onu sürmek icabında yırttım.Hocam iade etme imkanınız varsa edin.
Evet sizin resimde çizdiğin şekilde fanlarEgzoz fan da havayı dışarıya üflüyor değil mi?
Hocam konu hakkında bilginiz yoksa paylaşmayın.Peki YouTube da bu fanla oyun da kaç derece görüyorlar baktın mı? Tek fanlı olan modelle .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.