Bilmiyorum hocam hiç Linux mevzularını.Linux kullanacak adam 4060ti alması mantıklı mı?
Bilmiyorum hocam hiç Linux mevzularını.Linux kullanacak adam 4060ti alması mantıklı mı?
Genel olarak parça kalitesi gayet iyi. Yalnız MSI'ın 2 fanlı ekran kartları biraz sıcak çalışıyor ama sıkıntı olacak kadar değil. Benim yorumum bu şekilde.Sistemin diğer parçaları nasıl?
Anakart ve SSD iyi midir?Genel olarak parça kalitesi gayet iyi. Yalnız MSI'ın 2 fanlı ekran kartları biraz sıcak çalışıyor ama sıkıntı olacak kadar değil.
SSD iyi. Anakartta idare eder. OC desteği olması açısından B450M tercih edilebilir az farkla. O da bir tık düşük kalıyor bu sisteme ama f/p yönünden kabul edilebilir yine de.Anakart ve SSD iyi midir?
Hangi özelleştirmeleri yapmam lazım?@vahşet123 Ghost Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Stok bitti bunu ozellestirip alin.
İşlemci fiyat farkı az olduğu için 5600x seçilebilir. Anakart B550M daha iyi olur. Depolama 500 GB yetersiz geliyorsa 1 TB seçilebilir. Ayrıca sonradan kule tipi soğutma alınmalı.Hangi özelleştirmeleri yapmam lazım?
Hangi özelleştirmeleri yapmam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.