İade edicektim fakat aldığım setup 5k zamlanmış iade edersem aynısını bile alamıcam itopyayla iletişime geçtim ordan halledicemCpu üzerinde cpu cooler olduğundan emin olun, bu soğutucu fan ve metal kalın delikli bir blok oluyor. Eğer varsa bunu söküp cpu ile arasında termal macun olup olmadığını kontrol edin. Eğer termal macun (sıvı ile katı arası gri/mavi bir macunumsu tabaka) yoksa bunun uygulanması gerekiyor. Yeni almış olduğunuzdan dolayı sizin yerinizde olsam iade ederdim, çünkü bu bir kusurlu satış sayılır. Eğer burada sorun yoksa geri takarken iyice sıkılayıp metal tabakasının mutlaka cpu ile temasını sağlayın.
İade etmek zorunda değilsiniz, kusurlu olduğunu öne sürerek ispatını yaparsanız yenisi ile değişim de isteyebilirsiniz. Bu arada hazır sistem olduğu için bir bütün olarak satışı yapılmış sayılır ve tüm hazır sistemin yenisini vermekle yükümlü olurlar, tek bir parçanın değişimini sadece siz kabul ederseniz yapabilirler.İade edicektim fakat aldığım setup 5k zamlanmış iade edersem aynısını bile alamıcam itopyayla iletişime geçtim ordan halledicem
Tamam teşekkürlerİade etmek zorunda değilsiniz, kusurlu olduğunu öne sürerek ispatını yaparsanız yenisi ile değişim de isteyebilirsiniz. Bu arada hazır sistem olduğu için bir bütün olarak satışı yapılmış sayılır ve tüm hazır sistemin yenisini vermekle yükümlü olurlar, tek bir parçanın değişimini sadece siz kabul ederseniz yapabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.