R5 5600 yanına B580 alınır mı?

Hocam ikinci el 16 gb bi 4060 ti alırsanız yakın fiyata belki daha ucuza bile denk getirebilirsiniz zaten güncel bi ekran kartı olduğu için ikinci elde bile rahat garantisi devam eden bi kart olur hem güç açısından tdp değeri daha düşük o sebepten daha az güç tüketir hem b580 e göre daha optimize bi kart amd de tavsiye ederdim ama bi kez kullandım ve oynadığım oyunların %80 inde sorun çıkarınca bi daha yüzüne bakmadım o yüzden 4060 ti ikinci el bence daha mantıklı bi tercih olur

Güç tiketimini çok kafanıza takmayın ay sonunda fatura da maksimum 50 TL fark olacaktır. Yani şöyle RTX 4060 veya Ti ile Arc B580 arasında ay sonunda maksimum 50TL faturada fark ettirir. Bu fark içinde çok fazla güç tüketiyor alınmaz mantığıyla yaklaşmayın.

Hocam iyi günler ekran kartını aldınız mı acaba merak ettim bende ryzen 5 5600 ve b580 almayı düşünüyorum

Hocam iyi günler ekran kartını aldınız mı acaba merak ettim bende ryzen 5 5600 ve b580 almayı düşünüyorum
Merhaba iyi günler, şu an zaten bilgisayara vakit ayıramadığım için hayır almadım. Yaza doğru direkt 5070 Ti ya da 5080 ayarında bi sistem toplamayı düşünüyorum hayırlısıyla. Sizin için fiyatlara dikkat ederseniz iyi ikili olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı