Max petrformansta kullan hem pil hem NVIDIA ayarlarından. Fanları da oyun oynarlen son ayara getir. Grafik ayarlarını da çok düşürme. Elinde harici bir monitör varsa laptopu harici monitörle kullanmayı dene.
hocam lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorumMonster mi kulanıyorsun laptop tüm grafik ayarlarını maksimum performansa ayarla birçok sebep var şimdi düşük FPS'in sürücüleri falan güncelle.
hocam lenovo ideapad gaming 3 kullanıyorum
bilgisayar bu ama orda olduğu gibi pubg de o değerlere çıkmıyor ne fps olarak nede gpu kullanımı olarak üstelik düşük ayarlara bile aldım
hocam alışkanlık gereği 1280x720 de oynuyorum düşül ayarlarda 250 350 fln takılıyor fpsAynı makine bende de var. PUBG hiç oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim.
CS GO aldığın fps nedir?
2 adet güç ayarı bulunuyor laptoplarda şarj da iken ve değil iken, sen dediğimiz gibi tüm performans ayarlarını en iyi seviyeye ayarla sistemin güçlü bir sistem darboğaz vesaire söz konusu değil dediğin gibi sistem parçaları stabil çalışıyorsa yazılımsal veya BIOS Update falan olabilir.
arkadaşlar prize takılı oynuyorum GeForce da optimize ettim ultra ayarlarda açtırıyor ama fps 50 fln saçma değerler yani pil ayarları da performans modundaBir de laptop şarja takılı olsun oyun oynayacağın zaman. Sakın pilde oynama.
NVDİA denetim masasından tercih edilen grafik işlemciyi 3050ti olarak seçtin mi?hocam alışkanlık gereği 1280x720 de oynuyorum düşül ayarlarda 250 350 fln takılıyor fps
arkadaşlar prize takılı oynuyorum GeForce da optimize ettim ultra ayarlarda açtırıyor ama fps 50 fln saçma değerler yani pil ayarları da performans modunda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.