Biosu sifirlamadan 1 2 test yapmak istiyorum. Az önce cs performansına baktım şimdide pubg ye bakıp sıfırliyacagim. Ek olarak benden mesaj beklersen sevinirim. Biosu sıfırlamayi tam bilmiyorum. Ama galiba ez menü de.BIOS sıfırlamayı denediniz mi?
Bu mu hocam ?BIOS sıfırlamayı denediniz mi?
Hocam fotodakine mi basacağım anlamadım.Yazmaya fırsatım olmadı BIOS sıfırlayabildiniz mi?
F9 olması lazım. F5'te olabili
Lütfen biosu sıfırladım. Bitlocker geldi anahtar falan al diyor ama giremiyorum ne alakaysa anahtarı alacağım yere ve klavyeye basamıyorum.F9 olması lazım. F5'te olabilir.
Hocam işte şifreyi bulmak için başka bilgisayar gerekiyor telefondan olmuyor arkadaş pcden girdi verdi hallettik sagolasin. Ve bitlocker nasıl kapatılır rehber falan varmi yine?Microsoft hesebınızdan bulabilirsiniz anahtarı. BitLocker kullanmıyorsanız kapatın. Dikkat edin böyle şeylere, eğer bulamazsanız tüm diskteki verileri kaybedersiniz.
Hocam işte şifreyi bulmak için başka bilgisayar gerekiyor telefondan olmuyor arkadaş pcden girdi verdi hallettik sagolasin. Ve bitlocker nasıl kapatılır rehber falan varmi yine?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.