Yukarıda dediğim sistem için Valorant için kaç Hz monitör almalıyım sizce FPS videoları izliyorum. Bazen 360 bazen 200 vs. alıyor ama ortalama 300FPS alıyor önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada sistemimiz benzer ben Rainbow Six Siege, FIFA, Valorant oynuyorum hikayeli oyunlar çok nadiren oynuyorum C27G2ZU aldım çok memnunum.Bütçeyi rahat tuttuğunuzu varsayarsam şöyle;
Hikayeli oyun ağırlıklı oynuyorsanız 2k 144hz veya 4k, valorant cs gibi oyunlar oynuyorsanız 240hz monitör öneririm.
Bütçeyi rahat tuttuğunuzu varsayarsam şöyle;
Hikayeli oyun ağırlıklı oynuyorsanız 2K 144Hz veya 4K, Valorant CS gibi oyunlar oynuyorsanız 240Hz monitör öneririm.
Bu arada sistemimiz benzer ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, FIFA, Valorant oynuyorum hikayeli oyunlar çok nadiren oynuyorum C27G2ZU aldım çok memnunum.
24 inç daha iyi olur FPS için ben açar film izlerim diye 27 inç tercih ettimBütçe maksimum 10k alırım çoğu dediğiniz monitörü ondan dolayı belirtmedim.
Az önce baktım monitöre beğendim teşekkürler alma ihtimalim fazla olan bir monitör büyük ihtimalle bunu alırım.
Şu an 2 monitör arasında kaldım. FPS oyunları için 240Hz 0.5ms 27inç mi yoksa 280Hz 1ms 24.5inç mi?
Hocam 27 inc bence oyun içinde mantıklı seçim. Katılmıyorum bu yoruma, benim şahsi fikrim 27 inc'de de gayet güzel oynanıyor. Bende LG 27GN750-B 27" 240Hz 1ms monitör var çok memnunum.24 inç daha iyi olur FPS için ben açar film izlerim diye 27 inç tercih ettim
Gayet güzel oynanıyor ama FPS oynarken birazcık gözü yoruyorHocam 27 inc bence oyun içinde mantıklı seçim. Katılmıyorum bu yoruma, benim şahsi fikrim 27 inc'de de gayet güzel oynanıyor. Bende LG 27GN750-B 27" 240Hz 1ms monitör var çok memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.