R5 5600X - RX 560 sistemde ekran kartı mı yoksa monitör mü değiştirilmeli?

Aslında asus rog steix rx 560 oyunlarda 44 dereceyi asla geçmiyor. OC yaptıktan sonra yük altında 46 derece olduğunu gördüm sadece. Fps gayet yüksek ama sanki bir takılma kasma hissi var monitörsen kaynaklı olabilir mi?

Doğru yapılmayan overclock da takılma hissi yaratabilir, açıkçası yalnızca buradan yola çıkarak bir şey denmez.

Ama ekran kartın da monitörün de milattan kalma, ilk etapta onlara bir el at dediğim gibi sonrasında tekrar bakarsın.

Aslında asus rog steix rx 560 oyunlarda 44 dereceyi asla geçmiyor. OC yaptıktan sonra yük altında 46 derece olduğunu gördüm sadece. Fps gayet yüksek ama sanki bir takılma kasma hissi var monitörsen kaynaklı olabilir mi?

Monitörü satmayı dusundum ama kutusu filan hiçbir şeyi yok sıkıntı olmaz mı?

Monitörü satmayı dusundum ama kutusu filan hiçbir şeyi yok sıkıntı olmaz mı?
Ekran çalışıyorsa sıkıntı olmaz ama monitöre daha fazla bütçe ayırabilirsin kaliteli bir şey için. Sanırım FPS oyunları oynuyorsun, Ekran kartı kino'nun dediği gibi RX 6600 XT gibi bir şey seçebilirsin.

Ekran çalışıyorsa sıkıntı olmaz ama monitöre daha fazla bütçe ayırabilirsin kaliteli bir şey için. Sanırım FPS oyunları oynuyorsun, Ekran kartı kino'nun dediği gibi RX 6600 XT gibi bir şey seçebilirsin.
Şöyle ki ekran kartım oc olduğu halde ısınmıyor evet baya fps artışı var ancak hep bir kasılma hissiyatı var sanki akıcı değil. Oynadığım oyun forza 4, rdr2, ets2, gta 5 ve hepsi yüksek - orta ayarlarda ne yaptıysam akıcılığı elde edemedim...

Şöyle ki ekran kartım oc olduğu halde ısınmıyor evet baya fps artışı var ancak hep bir kasılma hissiyatı var sanki akıcı değil. Oynadığım oyun forza 4, rdr2, ets2, gta 5 ve hepsi yüksek - orta ayarlarda ne yaptıysam akıcılığı elde edemedim...
Bu oyunlar için sağlam bir ekran kartı lazım. Bu yüzden akıcı gelmiyor, monitörün de payı var tabi. 2. el ekran kartı ve sıfır monitör yapabilirsen bayağı sağlam olur. PSU kaç Watt acaba?

RX 560'ın ısınacak gücü mü var? Neden böyle bir test yapma ihtiyacı istemişler bilmiyorum ama kart resmen yok hükmünde 6600 XT'nin karşısında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısaca sana hem monitör hem ekran kartı lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı