GTA 5 oynarken çok fazla alakasız droplar yiyorum. FPS sabitli. Monitöre araba sürerken, uçak uçururken aşırı FPS düşüyor. Bu dropları nasıl düzeltebilirim? Oynadığım oyundan hiçbir zevk alamıyorum. Birisi yardım etsin.
8 GB VRAM yetersiz kalıyor olabilir. GTA girmeden önce PC resetleyip girmek çözüm olabilir. Ayrıca kaç GB RAM kullanıyorsunuz? Dropların sebebi olabilir.
8 GB VRAM yetersiz kalıyor olabilir. GTA girmeden önce PC resetleyip girmek çözüm olabilir. Ayrıca kaç GB RAM kullanıyorsunuz? Dropların sebebi olabilir.
Online oynuyorsanız arada takılmalar olabiliyor, ama gta 5' te amd işlemcilerle şöyle bir sıkıntı yaşanıyor, gece (oyun saati ile 19:00'dan sonra) fps yarından fazla düşüyor özelikle şehir manzarasına bakınca.
Şuanları deneyin: Single mod girin aynı takılmalar oluyormu bir bakın, oluyorsa başka oyunlarda da deneyin, onlarda da takılmalar varsa win güncelemelerini kontrol edin, ekran kartı sürücünüzün güncelliğini kontrol edin, gerekirse DDU ile silip son sürümü yeniden kurun.
Online oynuyorsanız arada takılmalar olabiliyor, ama GTA 5'te AMD işlemcilerle şöyle bir sıkıntı yaşanıyor, gece (oyun saati ile 19:00'dan sonra) FPS yarından fazla düşüyor özelikle şehir manzarasına bakınca.
Şuanları deneyin: Single mod girin aynı takılmalar oluyor mu bir bakın, oluyorsa başka oyunlarda da deneyin, onlarda da takılmalar varsa Win güncelemelerini kontrol edin, ekran kartı sürücünüzün güncelliğini kontrol edin, gerekirse DDU ile silip son sürümü yeniden kurun.
Yani ben şu anda ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ama sorun devam ederse diye korkuyorum büyük ihtimalle AMD'nin uyduruk yazılımından dolayı diye düşünüyorum çünkü bu sorun hemen hemen artık her oyun da olmaya başladı NVIDIA gerçekten yapıyor bu işi gidip son çare olarak yeni bir kart alacağım