R5 7600 - RX 6750 XT sistemle PS5 takas edilir mi?

ilkerfect

Centipat
Daha fazla  
Aşağıda yazdığım sistem özellikleri olan bilgisayarımı PS5 (iki orijinal kol) + 5 bin TL takas etmem mantıklı olur mu?

Cooler Master CMP510 650W 80+ tempered glass RGB USB 3.2 ATX mid Tower kasa.
Corsair 32 GB(2x16 GB) Vengeance RGB 5600MHz CL36 DDR5 AMD EXPO RAM (cMH32GX5M2B5600Z36k)
AMD Ryzen 5 7600 3.80 GHz 6 çekirdek 38MB AM5 5nm işlemci.
Kingston 1TB NV2 NVMe okuma 3500 MB-yazma 2100 MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD.
ASUS Radeon RX 6750 XT Dual O12g 12 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.
ASUS Prime B650M-A 5600MHz(OC) RGB M.2 AM5 mATX anakart.
Arctic 280 sıvı soğutucu Intel / AMD işlemci destekli.
ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+display) FreeSync Full HD IPS monitör.
Rampage Hydra R6 full color RGB LED Gaming Pro blue switch multimedia mekanik klavye.
Sony PS4 DualShock 4 V2 gamepad.
Bloody TL80 mouse.
Wireless and Bluetooth için makul 2 parça.
North bayou NB F80 17-30 " LCD / LED monitör tutucu kol amortisörlü VESA monitör standı.

PS5 Digital Edition mu acaba? 21bin lira PS5 ediyor 5 bin daha 26 bin. Siz monitör klavye ekipman falan da vermişsiniz. Sizinki bir tık ucuza gitmiş oluyor. Yanında 2-3 oyun verirse iyi yoksa düşünün bence.

PS5 Digital Edition mu acaba? 21bin lira PS5 ediyor 5 bin daha 26 bin. Siz monitör klavye ekipman falan da vermişsiniz. Sizinki bir tık ucuza gitmiş oluyor. Yanında 2-3 oyun verirse iyi yoksa düşünün bence.

dijital ama hesapta pek oyun yok wwe2k24 var bir kıymetli başka yok

o zaman düşünün derim. Zaten Playstation oyunları pahalı, ekstradan bir ton oyun alacaksınız. Performans sıkıntıları da var 60 FPS vs olayları var. Bilgisayarın kullanım amacı daha geniş bence kalabilirsiniz maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Kanka FPS oyunları seviyorsan PC kal ama hikaye seviyorsan PS öneririm karar senin.

Kanka FPS oyunları seviyorsan PC kal ama hikaye seviyorsan PS öneririm karar senin.

ben takas edeceğimiz arkadaşa ps5 + 10k dedim. Amacım da şu senelerdir fps oyunu oynayan birisi olarak artık bıktırdı ve çok oyun oynayacağımı sanmıyorum sınava hazırlanmayı düşünüyorum. +10k ile de samsung marka makul bir tablet alıp derse odaklanmayı istiyorum bilgisayar çok dikkat dağıtıyor. hem oyun oynamak istediğimde de geçer oynarım diyorum ama işte şuan tozpembe geçince pişman olursam ne olacak.

Bilgisayardan da hikaye oyunu oynarsın. Zaten kol varmış arkana yaslan oyna hikaye oyununu. Eğer nefsin bilgisayara geçmene engel olamıyorsa PS'ye de geçmene engel olmaz. +10k ise iyi zaten olabilir o zaman. 5k düşündürür.

Bilgisayardan da hikaye oyunu oynarsın. Zaten kol varmış arkana yaslan oyna hikaye oyununu. Eğer nefsin bilgisayara geçmene engel olamıyorsa PS'ye de geçmene engel olmaz. +10k ise iyi zaten olabilir o zaman. 5k düşündürür.

dedim ki tableti alır kütüphaneye akarım kitaplarla arada bir falan. bir de çalışma masası klavye mouse monitör bayağı daralıyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum normalde de kararsız kanser eden bir adamım dedim buraya yazayım sizler yol gösterirsiniz.

ps5+10bin alacaksan değiş kendine de bir tablet al. Monitörü de vermişsin bu arada ps5'i nereye takacaksın, TV'ye mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı