R5 7600 sistem ne kadar eder?

Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Ekran kartını 2 farklı link olarak eklemişsiniz.

Hocam 4 kişiye karşı oynuyorum :D ayrıca tek başına hesapladım ekran kartını atarken 2 tane atmışım. Ayrıca toplu ban yeceğiz yakında.

Hocam 4 kişiye karşı oynuyorum :D ayrıca tek başına hesapladım ekran kartını atarken 2 tane atmışım. Ayrıca toplu ban yeceğiz yakında.

Uzatan sensin dostum, ben bir şey tutar diyorum alakasızca geliyorsun sıfırı şu kadar diyorsun, ne alaka? Sistemin ederini mi değiştiriyor bu?

4 kişiye karşı oynama sebebin yanlış olman, haksız olduğunu kabul etmemek için her şeyi yapıyorsun.

Ne değişecek mi? Gidip pahalı yerden atıyorsun üstüne ne değişecek diyorsun, ben de pahalı yerden atayım ben de bu kadar tutuyor diyeyim.

50-60k arası diyerek küsuratları kurtarmış oluyoruz ama siz bilirsiniz. Bakın bahsettiğim rakam en başta çok saçmaydı kazıktı haklısınız. Fakat sıfırı daha ucuz deyip dalga geçilecek bir durum yok. Ben baştakı rakamın kazık olduğunu kabul ediyorsam sizde abarttığınız kabul edin.

50-60k arası diyerek küsuratları kurtarmış oluyoruz ama siz bilirsiniz. Bakın bahsettiğim rakam en başta çok saçmaydı kazıktı haklısınız. Fakat sıfırı daha ucuz deyip dalga geçilecek bir durum yok. Ben baştakı rakamın kazık olduğunu kabul ediyorsam sizde abarttığınız kabul edin.
Dalga değil dostum bu, sıfırı daha ucuz gerçekten, abarttığımız yok.

Abartmıyoruz sıfırı daha ucuz.

Konu gereksiz uzamış. Kasayı sıfır olarak 42 k bandında toplamak mümkün diğer ekipmanlara bakmadım. Attığım görsel artı sıvı soğutma ise 2 k onu da ekleyin.

7700.jpg

Monitör konusunda ise 1080p 24 inç sırf 270 Hz diye monitöre 8 k vermez. O fiyata 27 inç 2K IPS güzel monitörler mevcut.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı