R5 M330 ile oyuna girince ekran kartı çöküyor

hastasiyizdedee

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
1TB
Ekran kartı
AMD Radeon R5 M330 - Intel HD Graphics 5500
İşlemci
i5 5200u 2.20 - 2.60ghz Turbo
AMD Radeon R5 M330 ekran kartım ile ne oyunu çalıştırsam ekran kartı çöktü diyor ya da mavi ekran alıyorum. Intel HD Graphics 5500 ile de çok az oyun açabiliyorum. Bir yardım edin driveri sildim kurdum ekran kartını sildim yükledim ne yapıp ettiysem düzelmedi, arıza olup olmadığını nasılanlarım? Laptop olduğu için ekran kartını naısl çıkartıp bakacağımı da bilmiyorum. Gerçi baksamda anlamam 😂

AMD Radeon R5 M330 ekran kartım ile ne oyunu çalıştırsam ekran kartı çöktü diyor ya da mavi ekran alıyorum. Intel HD Graphics 5500 ile de çok az oyun açabiliyorum. Bir yardım edin driveri sildim kurdum ekran kartını sildim yükledim ne yapıp ettiysem düzelmedi, arıza olup olmadığını nasılanlarım? Laptop olduğu için ekran kartını naısl çıkartıp bakacağımı da bilmiyorum. Gerçi baksamda anlamam 😂

Isi degerleri ne durumda hem ekran karti hem islemci minidump dosyasi paylasirsaniz daha detayli bakabiliriz.

Isi degerleri ne durumda hem ekran karti hem islemci minidump dosyasi paylasirsaniz daha detayli bakabiliriz.
nasıl minidump yapacağım? ısı değerlerine nasıl bakabilirim?

nasıl minidump yapacağım? ısı değerlerine nasıl bakabilirim?
1674155743863.png

ısı değerleri böyle, driverini kurmadığım için HD 8600M yazıyor. Isı değeri neden 511.0*C ? bozulmuş demek mi oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı