- Makaleler
- 2
50 GB ideal derken az değil mi?
Diske göre değişir benim 250 GB ben 50 kullanıyorum örnek senin 500 GB dır 150 GB ayırırsın.
50 GB ideal derken az değil mi?
Diske göre değişir benim 250 GB ben 50 kullanıyorum örnek senin 500 GB dır 150 GB ayırırsın.
Kurarken yanında Windows yazıyor zaten o diski ellemediği sürece sıkıntı çıkmaz.
Ben şu an 16GB ile kullanıyorum bazı sebeplerden dolayı. GNU/Linux dağıtımları ortalama 8GB-10GB arası diskte yer kaplıyor.50GB ideal derken az değil mi?
Benim 1TB ben çok oyun indirdiğim için 200 GB idealdir diye düşünüyorum.
Buldum, "archfi" adında bir bash betiği vardı. Onu wget ile indirip çalıştırıyorsun.Arch'ı grafik arayüz ile kurabiliyor muyuz ilk defa duyuyorum link bırakabilir misin?
Normalde sorun çıkmaz ama ne olur ne olmaz. Dalgınlıkla orayı da siler. Önlem almak iyidir, uğraştırır biraz ama garanti olur.
Dual kullanacak pek gerek yok zaten.Kubuntu'da bol bol oyun oynayamazsın muhtemelen. Sağolsun oyun yapımcıları GNU/Linux uyumlu oyun çıkartmıyor pek.
Teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim.Buldum, "archfi" adında bir bash betiği vardı. Onu wget ile indirip çalıştırıyorsun.
Var aslında. Olmasa bile Steam Proton da var. Faka tçoğu oyun native olarak GNU/Linux destekliyor.(CS:GO, Minecraft, Unturned...)Kubuntu'da bol bol oyun oynayamazsın muhtemelen. Sağolsun oyun yapımcıları GNU/Linux uyumlu oyun çıkartmıyor pek.
Kubuntu'da bol bol oyun oynayamazsın muhtemelen. Sağolsun oyun yapımcıları GNU/Linux uyumlu oyun çıkartmıyor pek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.