R5 M430 devreye girmeme sorunu

SORUNLUUUU

Hectopat
Daha fazla  
Lapop bana yardım etmeniz lazım. Benim sorunum neredeyse herkeste olduğu gibi ama biraz daha farklı olan harici ekran kartı devreye girmeme sorunu. Şu an size tek diyeceğim saçmalık 2 ekran kartı da AMD biri dahili olan Radeon R5 Graphics, diğeri kullanmak istediğim AMD Radeon R5 M430. Kullanma amacım ise 2048 MB olması. Benim şu an olarak kullandığım 1024 MB. Eğer AMD'ye girip yüksek performansa al dersen yazma bile 2 aydır uğraştım BIOS'a baktım her şeye baktım sonuç bulamadım.

Sistem:
  • AMD A8 7410
  • R5 Graphics
  • 8GB RAM (Kullanabilir 6.97)

Bana yardım ederseniz sevinirim. Garantisi hala duruyor ama yine de lütfen yardım edin. Babama o kadar dedim garantiyle alakası olmaz dedi bari siz yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lapop bana yardım etmeniz lazım. Benim sorunum neredeyse herkeste olduğu gibi ama biraz daha farklı olan harici ekran kartı devreye girmeme sorunu. Şu an size tek diyeceğim saçmalık 2 ekran kartı da AMD biri dahili olan Radeon R5 Graphics, diğeri kullanmak istediğim AMD Radeon R5 M430. Kullanma amacım ise 2048 MB olması. Benim şu an olarak kullandığım 1024 MB. Eğer AMD'ye girip yüksek performansa al dersen yazma bile 2 aydır uğraştım BIOS'a baktım her şeye baktım sonuç bulamadım.

Sistem:
  • AMD A8 7410
  • R5 Graphics
  • 8GB RAM (Kullanabilir 6.97)

Bana yardım ederseniz sevinirim. Garantisi hala duruyor ama yine de lütfen yardım edin. Babama o kadar dedim garantiyle alakası olmaz dedi bari siz yardım edin.

Baban gayet iyi demiş . Garantiyle bir ilgisi yok. Sizin gibi garantiye gönderenler yüzünden bizlere hizmet kalitesi düştü. Çözüme gelirsek en son crimson driver'ını kur. Çözülmezse gel.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı