R7 1700 ve RX 580 Sistem Texture Flickering ve Bad antialiasing problemi

hardly536

Decapat
Yaklaşık 6 aydır çözümleyemediğim bir sorun mevcut en sonunda buradan paylaşayım dedim.

Vatan Bilgisayardan PC topladım AMD tabanlı;

Videoları izlerseniz genel olarak CSGO, PUBG, LoL ve bir çok oyunda antialiasing açık ve hem oyun için hem AMD sürücüsünden yaptığım bin bir çeşit farklı yüksek ve ultra ayarlarda olmasına rağmen 1080P'de temiz görüntü alamıyorum (sabit duran objelerin nesnelerin kapıların pencerelerin kenarları oynuyor).

Oyunları oynarken AMD ekran kartı ayarlarımı uygulama kontrolünde ve optimal şekilde oynuyorum, zaten yükseltsem de fayda etmiyor.

Yaptığım şeyler;
  • GTX 1050 Ti Nvidia ekran kartından RX 580'e geçtim halen aynı,
  • Monitorum 75 Hz'den 144 Hz yükselttim hala aynı,
  • 2400 MHz Crucial RAM'ler 3200'lük Dual kit G-Skill RAM'ler ile değişti hala aynı.
  • DDU installer ile ekran sürücünün bir kaç farklı versiyonunu kullandım hala aynı.
  • Windows'u 3 -5 kere kurdum kendi otomatik güncellemesiyle oyunları test ettim hala aynı.
PC:
Ekran kartından Display Port ile çekiyorum görüntüyü.
Dilerseniz daha fazla oyundan resim ve görüntü paylaşabilirim en son çektiğim video ilk sırada.

Streamable

PUBG ; PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 16.09.2018 14_36_39 - Streamable
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 25.08.2018 20_34_36 - Streamable
ULTRA SETTINGS - Streamable
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 25.08.2018 13_06_40 - Streamable
https://streamable.com/g4b9p
WİNDOW - Streamable
Gaunlet; Gauntlet 14.11.2018 21_29_54 - Streamable
Kimse yardımcı olmayacak mı ?

Son düzenleme:
Aynı sorundan müzdaribim tonlarca sayfa forum açılmış bir durumdur bu. İllettir, psikopat eder adamı. Oyundan soğutur, hevesin kaçar. Dostum üzgünüm bu sorunun çözümü yok. Gözlerini bir an önce alıştır. Geçmiş olsun oyun dünyasının tümörü bence.

Aynı sorundan müzdaribim tonlarca sayfa forum açılmış bir durumdur bu. İllettir, psikopat eder adamı. Oyundan soğutur, hevesin kaçar. Dostum üzgünüm bu sorunun çözümü yok. Gözlerini bir an önce alıştır. Geçmiş olsun oyun dünyasının tümörü bence.

Denemediğim yalnızca şuan anakart işlemci ve güç kaynağı değiştirmek kaldı. Yazılımsal bir şey değil kesinlikle donanımsal.. kafayı yiyeceğim..
Konu hakkında başka bir fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
Denemediğim yalnızca şuan anakart işlemci ve güç kaynağı değiştirmek kaldı. Yazılımsal bir şey değil kesinlikle donanımsal.. kafayı yiyeceğim..
Konu hakkında başka bir fikri olan var mı ?
Merhaba kardeşim sorununu çözebildinmi bende aynı durumdayım 7 ay önce PC topladım. Bu sorunu yaşıyorum.
Bu adam bile bu sorunu yaşıyorsa ben pes diyorum başkada birşey demiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 1.23 den itibaren izleyin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı