R7 240 ETS 2 kasma sorunu

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. ETS 2'de düşük ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerim şunlardır:
  • Intel İ3 2.27ghz işlemci
  • 4 GB RAM
  • AMD Radeon R7 240 2 GB ekran kartı
Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarında bir sorun olabilir. Steam'den indirdiyseniz ETS 2'yi, oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin.
Bugün bi config indirdim onun üzerinden grafiklerini arttırdım ve şuan şehirde kasma var ama 70 kişiyi geçmediği sürece 1 kamerasında fazla kasmıyor ve grafikleri eskisinden daha iyi ama sorun tam olarak çözülmüş değil ve bütünlüğünü doğrula derken neyi kast ettiniz?

Bugün bi config indirdim onun üzerinden grafiklerini arttırdım ve şuan şehirde kasma var ama 70 kişiyi geçmediği sürece 1 kamerasında fazla kasmıyor ve grafikleri eskisinden daha iyi ama sorun tam olarak çözülmüş değil ve bütünlüğünü doğrula derken neyi kast ettiniz?
Steam'den aldıysanız ayarlarında dosyaların bütünlüğünü doğrula diye bir yer var ona basarsanız dosyaları kontrol ediyor ve hasarlı olanları düzeltiyor. Çok kişilik mi oynuyorsunuz tek mi ?

Kardeşim zaten multi modunda fazla kişi olduğunda kasması normal bende Gtx 1050 var 120 kiside 10 Fps alıyorum.
Singleda da kasıyor arkadaşlar.

Steam'den aldıysanız ayarlarında dosyaların bütünlüğünü doğrula diye bir yer var ona basarsanız dosyaları kontrol ediyor ve hasarlı olanları düzeltiyor. Çok kişilik mi oynuyorsunuz tek mi ?
Hem multiplayer hem singleplayer ikisini de oynuyorum.

Nasıl kasar be kardşim Geforce 9500 gt de 50 fps ıle oynuyorum
Bende bi bilsem...

Yardım edin.

Dostum oyun içi kullanımları atmadığın sürece sorunun nerede olduğunu bulamayız. AFTERBURNER yüklerken ''Riva Turner Statics Server Kurulsun mu?'' kutucuğunu işaretledin mi?

Ayrıca o değerlerin ben yanlış olduğunu düşünmüyorum aynı program açıkken AfterBurner'den kontrol edin sıcaklığı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı