R7 240 LoL FPS Sorunu

• Konuyu başlatan Eyes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 4.830

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler. İnternetten izlediğim videolara göre MSI R7 240 League of Legends oyununda 1920x1080 ve yüksek ayarlarda 100 FPS veriyordu. Ancak ben 1280x1024 yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorum ve takım savaşına girince bitene kadar kasıyor. Bu sorun nasıl düzeltilir Sistemim Intel Pentium D925 - 2 GB 800 MHz RAM - MSI R7 240.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi geceler. İnternetten izlediğim videolara göre MSI R7 240 League of Legends oyununda 1920x1080 ve yüksek ayarlarda 100 FPS veriyordu. Ancak ben 1280x1024 yüksek ayarlarda 60 FPS alıyorum ve takım savaşına girince bitene kadar kasıyor. Bu sorun nasıl düzeltilir Sistemim Intel Pentium D925 - 2 GB 800 MHz RAM - MSI R7 240.
Benimde aynı sorun vardı Sapphire kartım değiştirmek zorunda kaldım önce garantiye verdim yenisi geldi sonra sorun devam etmeye başladı ondan sonra overclock yaptım sorun hâlâ devam ediyordu. Tek çareyi yeni bir kart almakla çözdüm. Şu anda Rx460 kullanıyorum performansından gayet memnunum. Ayrıca bu Fps sorunu sezon 5 görsel güncelleme ile geldi.

Benimde aynı sorun vardı Sapphire kartım değiştirmek zorunda kaldım önce garantiye verdim yenisi geldi sonra sorun devam etmeye başladı ondan sonra overclock yaptım sorun hâlâ devam ediyordu. Tek çareyi yeni bir kart almakla çözdüm. Şu anda Rx460 kullanıyorum performansından gayet memnunum. Ayrıca bu Fps sorunu sezon 5 görsel güncelleme ile geldi.
MSI herzaman candır. :) :) :) :) :)

@CrazyTech sizden indirmiş olduğunuz driverlerin linklerini atmanızı rica etsem yapar mısınız ?
Ben birşey yapmadım HD6570 vardı fanın yuvaya oturduğu ve vidalandığı kısmı kırınca (temizlerken) Vatan Bilgisayar' a
gidip R7 240 4GB modelini aldım ve eve gelip hemen bilgisayara taktım. Bilgisayarı açınca eski driver sürücülerini kaldırmayı unuttuğumu gördüm fakat kaldırırken hata verdi ve kaldırma işlemini yapmadı bende gidip AMD' nin kendi sitesinden Crimson yazılımını kurdum ve reset attığımda Windows 10 sürücüyü bulup indirmek için benden onay istedi bu şekilde gerçekleşti.

Ya ben şanslıyım yada siz şanssızsınız açıkçası çok ilginç bir durum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı