R7 240 sistem Wolfenstein: The New Order oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
RAM
12 GB ram
SSD veya HDD modeli
240 GB ssd
Ekran kartı
R7 240 4 GB VRAM
Anakart
H310M PRO-VDH PLUS
İşlemci
İ5 9400F 2.90 GHz
Arkadaşlar bu sistemle Wolfenstein: The New order oynayabilir miyim?

Bence oynatma, hani oynatmasına oynatır ama kısa zaman sonra - AMD görüntü vermeyi kesti ve kısa sürede bu durumdan kurtuldu- hatası alırsın. Ekran kartının kaldırabileceği yükteki oyunları oyna derim. Aksi halde eski ekran kartlarımdan olan HD 6850 gibi olur sonu.

Bence oynatma, hani oynatmasına oynatır ama kısa zaman sonra - AMD görüntü vermeyi kesti ve kısa sürede bu durumdan kurtuldu- hatası alırsın. Ekran kartının kaldırabileceği yükteki oyunları oyna derim. Aksi halde eski ekran kartlarımdan olan HD 6850 gibi olur sonu.

Ne oluyor ki öyle olursa?

60 mümkün değil ama belki en düşük ayarlar ve 720p için 30-40 FPS verebilir bir gamepad yardımı ile Konsol'a (PS3) yakın oynayabilirsiniz.

Aslında GTX 660'lı oyunları oynayabiliyorum ama bu oyunda AMD düşmanı olduğunu duymuştum. Örnek verirsem Dragon Ball Z Kakarot oyununu 30 40 FPS arası oynuyorum.

Bundan sonra böyle, her konu açtığınızda teleport olacağım. 😁

Ekran kartı zarar görebilir hocam. Ondan bahsediyor. Yanma vb. bir durum oluşabilir yani.

O zaman oynamayayım karta zarar görmesini istemiyorum RX 6400 aldıktan sonra oynarım artık. Her konuda bekleyeceğim sizi. 😀

Ekran kartı zarar görebilir hocam. Ondan bahsediyor. Yanma vb. bir durum oluşabilir yani.

Bundan tam emin değilim. Eski sistemimde GT840M ekran kartı ile Mafia Def Edition oynamaya çalışmıştım minimumda 10-15FPS veriyordu ama PC'de herhangi bir sorun olmadı. Ama oyunun büyük bir hayranı değilseniz sistemi çok zorlamayın başka zaman daha iyi bir sistemle oynarsınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı