R7 250 sinyal yok hatası

Abi ddu program
CD'den kurma dostum. CD'de eski sürüm olabiliyor.

Buradan işletim sistemini seçip yükle.

Güncel sürücüyü yüklemeden önce DDU ile yüklü sürücünün bilgisayarından temizlendiğine emin ol.
Abi ddu programi ile eski suruculeri kaldırıyorum kartı normal şekilde açıyorum açılıyor sonra amd nin kendi sitesinden indirdiğim driveri yüklüyorum bazen yüzde 30 da yüzde 50 iken siyah ekran olup sinyal yok diyor.
Abi abi driverini amd sitesinden değilde sapphirenin sitesinden indirip denesem
DDU kullanarak çok defa güncel sürücüyü doğru şekilde kurduğundan eminim, konu içerisinde bahsetmişti. Otomatik indirmeyi bile denemiş olabilir ancak Windows10 için zaten tek bir sürücü paketi bulunuyor, yanlış indirmeye de pek mahal vermiyorum.

Dostum bence iade et kartı, çoğu kişi güvenli kipte sorun yaşamazken güncelleme sonrası bu tip problemlerle karşılaşıyor. Problemin çıkış noktasını bilmiyorum ancak AMD'nin buna bir el atması gerekir.

Sapphire eski bir sürümünü sunuyor şuan, deneyebilirsin yine de için rahat etsin. Bazısı frekansları düşürerek kimisi de BIOS güncelledikten sonra problemden kurtulduğunu iletmiş. Şuan senin için yapabileceğimiz pek bir şey kalmadı zannedersem.

İade talebi oluşturmakta gecikme diyorum.

Sapphire eski bir sürümünü sunuyor şuan, deneyebilirsin yine de için rahat etsin. Bazısı frekansları düşürerek kimisi de BIOS güncelledikten sonra problemden kurtulduğunu iletmiş. Şuan senin için yapabileceğimiz pek bir şey kalmadı zannedersem.

İade talebi oluşturmakta gecikme diyorum.
Aynen öyle abi herşeyi sayenizde denedim olmadı yinede çok teşekkür ederim kartı iade edicem ama dediğin gibi son kez denemek istiyorum eski surumun linkini paylaşır mısın son kez onu deniyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı