R7 250 vs R7 250X?

Athlon 4800 den bahsediyorsanız benim emekliye ayırdığım işlemcidir kendisi kesinlikle oynayamazsınız Ama 860K rahatlıkla üstesinden gelir R7 250x de GTA 5 için yeterlidir.

Aslında ben Athlon 250 kullanıyorum daha beter. Güzel bir işlemci çok hızlı dolaşıyorum ama oyun performansı yeterli değil işte.

Aslında ben Athlon 250 kullanıyorum daha beter. Güzel bir işlemci çok hızlı dolaşıyorum ama oyun performansı yeterli değil işte.
Sizinki yeniymiş bahsettiğimiz Athlon 4800 65NM Eğer ekran kartınız ve RAM'iniz yeterliyle oynayın biraz işlemciyle overclock ile oynatabilecek seviyeye getirebilirsiniz. Yani denemek lazım.

Ekran kartım yok be keşke olsa. Onboard GPU kullanıyorum. Minecraft bile en düşük ayarlarda 20 FPS. Cidden bıktım artık oyun falan oynamıyorum. Normalde Minecraft oynamazdım ama onu kaldırır diye yükledim onu da kaldırmadı.

Anladım hocam Onboard başa beladır.

Babam teknolojiye yetişemezsin zaten diye bir şey almıyor.
Yetişmek ne tarihe geçtim zaten. Bu arada bu işlemci hakikaten kaç yılında çıktı?

Babam teknolojiye yetişemezsin zaten diye bir şey almıyor.
Yetişmek ne tarihe geçtim zaten. Bu arada bu işlemci hakikaten kaç yılında çıktı?
Babalar teknolojiden anlamaz. Onun için çocuklar anlamalı ki babalar da teknolojiden geri kalmasınlar İşlemci 2009 çıkışlı eski sistem kullanmayı avantaja çevirin pahalı değil, yeni değil, bozulması çok önemli değil. Kurcalayın deneyerek birçok konuda deneyim sahibi olabilirsiniz.

Babam teknolojiden anlıyor üniversite yılların bilgisayar toplayıp satarmış.

Babam teknolojiden anlıyor üniversite yılların bilgisayar toplayıp satarmış.
Benim babam anlamıyor diye herkesi öyle sanıyorum bende Bizde durum farklıdır. Teknik servis gibi çalışıyorum evde. Empati kurabilmesi lazım o zaman babanızın. Yani bilgisayarla zaman geçirme durumunuz ne düzeyde bilmiyorum ama oyun için kesinlikle yeterli değil bilgisayarınız. Aslında yaşınız da küçük değil kendiniz de toplama işine girişebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…