Hangi işlemci ve ekran kartı bir de yazma zahmetinde bulunsanız?
AMD Athlon ve R7 250x ile dedim. Zaten ben de Athlon kullanıyorum ondan ne olduğunu biliyorum kendisinin.
Hangi işlemci ve ekran kartı bir de yazma zahmetinde bulunsanız?
Sizinki yeniymiş bahsettiğimiz Athlon 4800 65NMAslında ben Athlon 250 kullanıyorum daha beter. Güzel bir işlemci çok hızlı dolaşıyorum ama oyun performansı yeterli değil işte.![]()
Anladım hocamEkran kartım yok be keşke olsa. Onboard GPU kullanıyorum. Minecraft bile en düşük ayarlarda 20 FPS. Cidden bıktım artık oyun falan oynamıyorum. Normalde Minecraft oynamazdım ama onu kaldırır diye yükledim onu da kaldırmadı.![]()
Babalar teknolojiden anlamaz. Onun için çocuklar anlamalı ki babalar da teknolojiden geri kalmasınlarBabam teknolojiye yetişemezsin zaten diye bir şey almıyor.
Yetişmek ne tarihe geçtim zaten. Bu arada bu işlemci hakikaten kaç yılında çıktı?
Benim babam anlamıyor diye herkesi öyle sanıyorum bendeBabam teknolojiden anlıyor üniversite yılların bilgisayar toplayıp satarmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.