R7 260X GTX750 OC ve GTA 5

O kartı almayı düşünüyorum hocam. GTA 5'te VERY HIGH ayarlarda ve 1366x768p de kaç FPS alırım?

50-60 arası alırsın ama işlemci değişmen gerekir işlemci gta 5i kaldırmıyor donma yapıyor oyunda fps problemi yok fakat sürekli işlemciden dolayı donuyor işlemci kullanımı %100 farklı bir ekran kartı alsanız bile yine donacaktır 750 ti alın ileride değişirsiniz işlemciyi.

Edit: Sizin işlemcinizi g3240 sandım kusura bakmayın işlemcinizi yazarsanız ona göre söyleyeyim.

50-60 arası alırsın ama işlemci değişmen gerekir işlemci gta 5i kaldırmıyor donma yapıyor oyunda fps problemi yok fakat sürekli işlemciden dolayı donuyor işlemci kullanımı %100 farklı bir ekran kartı alsanız bile yine donacaktır 750 ti alın ileride değişirsiniz işlemciyi.

Edit: Sizin işlemcinizi g3240 sandım kusura bakmayın işlemcinizi yazarsanız ona göre söyleyeyim.
FX 6300

Beyler kararımı GTX 750 Ti olarak verdim ama bu sefer de PSU'dan korkuyorum. 240W ile sıkıntı yaşatar mı. İşlemci Intel Pentium G3240.

PSU eski ise sıkıntı yaratabilir.
444.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı