R7 265 Sistem darboğaz sorunu

Makaleler
2
Yer
Almanya / Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar, 2 gündür bu sorunla karşı karşıyayım. Ekran kartı kullanımı &50-60 aralığında bazen 80'lere kadar çıkıyor önceleri böyle bir sorunum yoktu &100 tam kullanılıyordu ve oyunda bu yüzden FPS düşüşleri yaşıyorum. Özellikle çatışma anlarında sizce ne yapmalıyım?

AMD Fx 6300 işlemci

8 GB 1600 MHZ çift modül

2 GB R7 265 ekran kartı

Battlefield 4 oynuyorum oyun orijinal. Sürücüleri güncelledim.

Ayrıca eklemek istiyorum ekran kartı anormal bir şekilde 60 dereceyi geçmiyor. İşlemci 55-60 aralığında ekran kartı ısınmaması iyi birşey olabilir fakat daha 2 gün önce 70 dereceleri buluyordu kart &100 tam kullanımda oluyordu.

Güncel.

Edit:Ekran kartı kullanımı oyunda %40-50'lere kadar düşüyor bazen ekran kartı arızalı olabilir mi?

Güncel.

Önceleri servere bağlandığım anda ekran kartı 50 derece oyun sırasında ise 69-70 derecelere çıkıyordu ve &100 kullanımda. Şuan oyuna bağlandığım sırada 35-40 oyun sırasında ise en fazla 55 derece oluyor ekran kartı kullanımı %40-50.

İşletim sisteminiz nedir?

Şuan windows 7 kullanıyorum. Öncesinde 8 ve 10 kullanıyordum ama ondada sorunum vardı işlemci sürekli kullanımdaydı yük altına giriyordu.

Bende mecburen 7 yapmak zorunda kaldım.

Tabi bu bahsettiğim windows 8 ve 10 vakası 1 ay önceydi.

Güncel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı