R7 370 FPS düşmesi sorunu

raqa0135

Centipat
Bende R7 370 2 GB ekran kartı X5460 3.16 GHz işlemci 8 GB RAM 120 GB SSD var. Fakat oyunlarda hiçbir zaman ekran kartı ve işlemciyi tam kullanmıyor örnek PUBG Lite Ultra ayarlarda 130 FPS falan alıyorum ama sürekli drop yiyorum 10'lara düşüyor FPS oyunu düşük ayarlara alınca daha düşük FPS alıyorum. Sorunum ne anlamadım. 1 aydır uğraşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ortalama 4 gb kullanıyor
Oyun içinde Ram kullanımı kaç?
ortalama 4 gb kullanıyor
ekran kartını en fazla 40 kullanıyor sıcaklık 60 70 derece sıcaklık işlemcide en fazla 80 kullanıyor ama sabit depil düşüyor sürekli işlemci sıcaklığı 70 80 arası 80e daha yakın
ekran kartını en fazla 40 kullanıyor sıcaklık 60 70 derece sıcaklık işlemcide en fazla 80 kullanıyor ama sabit depil düşüyor sürekli işlemci sıcaklığı 70 80 arası 80e daha yakın

ortalama 4 gb kullanıyor

ortalama 4 gb kullanıyor
Bence işlemci ısındığı için hız düşürüyor. Buda FPS yansıyor. Diğer bir husus dar boğaz yapma durumu var.

Aynı ekran kartından bende de vardı 8 GB RAM ile kullanırken pubg PC versiyonunda sürekli drop yiyordum( o zamanlar lite çıkmamıştı) 8 GB RAM eklemesi yaptıktan sonra ciddi anlamda düzelme olmuştu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı