R7 370 Sistem Oyunlarda Ekran Dalgalanması

Raşit Korkut

Hectopat
Daha fazla  
Dota 2 ve CS:GO'da ekran dalgalanma yapıyor. 23.6 led 1920x1080 monitor kullanıyorum. Monitorüm biraz eski Ledlerin ilk çıktıgı zamanlarda almıstım. En az bi 7-8 sene oldu. Üzerinde sadece VGA girişi bulunuyor. Ekran kartına bağlayabilmek için Vga- DVI dönüştürücü kullanıyorum. Sorun sadece oyuna giridiğimde oluyor. Masaüstünde iken bi problem yok özelliklede Dota 2'de aşırı derecede dalgalanma artmaya başladı. R7 370 4GB 256 bit ekran kartı kullanıyorum. Dalgalanma problemini nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen arkadaşımın dediği gibi Vsync ayarı açarsanız düzeleceğini umuyorum. Aynı kartı bende kullanıyorum ve bu bahsetmiş olduğum ayarı kapattığım zaman yırtılmalar ve dalgalanmalar oluyor çünkü monitör 60hz olduğu için fazla FPS aldığın taktirde bunlar yaşanıyor.

Vsync olayını denedim ancak düzelmedi . Dalgalanma devam ediyor sadece ekranın ortasında iken dalgalar biraz daha alt kısma indi .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı