R7 3700U laptop mavi ekran

Melagros

Centipat
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum...
Laptopımı alalı 3-4 ayı geçmiyor. Bu ilk 3 ay içersinde gayet akıcı bir şekilde kullanıyordum ancak son 3 haftadır Valorant indirip oynamaya başladığımdan bu yana mavi ekran hatası alıyorum. Gerekli Driver güncelleştirmelerini yaptım, emin olmamakla birlikte BIOS güncellemesinden şüpheleniyorum onun dışında minidump içerisinde ki .dmp dosyalarını da upload ettim fakat bir bilgim olmadığından paylaşmak istedim yardımcı olabilecek birisi veya birileri varsa çok sevinirim. :)
Lenovo Ideapad S145 - 15apı.
Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX.
DMP: İndir KEREM DMP rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını Güvenli Modda açıp Seçenek seçtiğin ekranda Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat'ı seç. Bilgisayarın güvenli moda geçtikten sonra Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Sistem   > Uygulamalar ve özellikler'i seç. Ada göre sırala'yı seç ve Yükleme tarihine göre sırala olarak değiştir. Kaldırmak istediğiniz üçüncü taraf yazılımını ve ardından Kaldır'ı seç. Üçüncü taraf yazılımını kaldırdıktan sonra bilgisayarını yeniden başlat. Hala mavi ekran hatası görüyorsan son yüklenen sürücüleri geri almayı, devre dışı bırakmayı veya kaldırmayı dene.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı