Net bütçe 10 bin TL kardeşim.Bence 1660 Tİ ekran kartına 3700X işlemci biraz abartı olmuş. Hatta biraz değil bayağı bir abartı olmuş. Buradaki sistemin fiyatı ne kadar tutuyor? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Neden gerekli degil sivi sogutma peki?Sıvı soğutma gerekli değil, stok soğutucu fazlası ile soğutabiliyor. X570 sayesinde hem daha geleceğe dönük bir tercih yapmış olursunuz hem de OC yapabilirsiniz. Bu sistem çok daha iyi oldu ve artan bütçeniz ile bu anakartı alırsanız koyduğumun yerine sıvı soğutma yanında geliyor: MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz(O.C) Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYA
Neden abartı olmus gibi mesela?Bence 1660 Tİ ekran kartına 3700X işlemci biraz abartı olmuş. Hatta biraz değil bayağı bir abartı olmuş. Buradaki sistemin fiyatı ne kadar tutuyor? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Soyle deyin size RGB kasa anakart ekrankarti sivi sogutma istıyorum. Renkli olmasini istiyorum, net bütçe 10 bin TLSeçtiğiniz işlemci ekran kartına çok yüksek kalmış. Sıvı soğutma da biraz abartı olmuş. RAM'e o kadar para vermenize gerek yok. Ekran kartı olarak seçtiğıniz model çok pahalı, o fiyata RTX 2060 alınabilir. Kasa ve güç kaynağı da bilinmedik bir marka o yüzden önermem.
Kısacası o bütçeye daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz. Ben sizin için Sinerji Bilgisayar'dan topladım:
Eki Görüntüle 418257
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.