R7 3700X GTX 1660Ti Sistem Alınır mı?

Roulette

Centipat
F2DDE267-1179-4CEC-860D-1021B6F5B7DF.png

Klavye-mouse setim de bu arkadaşlar.

2CC6B481-981B-488C-8DC5-C32B94377B17.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz işlemci ekran kartına çok yüksek kalmış. Sıvı soğutma da biraz abartı olmuş. RAM'e o kadar para vermenize gerek yok. Ekran kartı olarak seçtiğıniz model çok pahalı, o fiyata RTX 2060 alınabilir. Kasa ve güç kaynağı da bilinmedik bir marka o yüzden önermem.

Kısacası o bütçeye daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz. Ben sizin için Sinerji Bilgisayar'dan topladım:
20190720_183420.jpg

Bence R7 3700X biraz abartı olmuş. Onun yerine R5 3600 alın o sizi çok uzun yıllar sorunsuz şekilde götürür.

Teşekkürler. Vatan'dan almayacağım zatende indirimlere bakip alacağım. Tek sikintim darbogaz yapar mi? Beni kaç sene goturur? Oyunlarda kasma yapar mi abi? Bilgi almak istiyorum.
Bence 1660 Tİ ekran kartına 3700X işlemci biraz abartı olmuş. Hatta biraz değil bayağı bir abartı olmuş. Buradaki sistemin fiyatı ne kadar tutuyor? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Net bütçe 10 bin TL kardeşim.
Sıvı soğutma gerekli değil, stok soğutucu fazlası ile soğutabiliyor. X570 sayesinde hem daha geleceğe dönük bir tercih yapmış olursunuz hem de OC yapabilirsiniz. Bu sistem çok daha iyi oldu ve artan bütçeniz ile bu anakartı alırsanız koyduğumun yerine sıvı soğutma yanında geliyor: MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz(O.C) Soket AM4 RGB M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | ITOPYA
Neden gerekli degil sivi sogutma peki?
Bence 1660 Tİ ekran kartına 3700X işlemci biraz abartı olmuş. Hatta biraz değil bayağı bir abartı olmuş. Buradaki sistemin fiyatı ne kadar tutuyor? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Neden abartı olmus gibi mesela?
Seçtiğiniz işlemci ekran kartına çok yüksek kalmış. Sıvı soğutma da biraz abartı olmuş. RAM'e o kadar para vermenize gerek yok. Ekran kartı olarak seçtiğıniz model çok pahalı, o fiyata RTX 2060 alınabilir. Kasa ve güç kaynağı da bilinmedik bir marka o yüzden önermem.

Kısacası o bütçeye daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz. Ben sizin için Sinerji Bilgisayar'dan topladım:
Eki Görüntüle 418257
Soyle deyin size RGB kasa anakart ekrankarti sivi sogutma istıyorum. Renkli olmasini istiyorum, net bütçe 10 bin TL
1. Dar bogaz yapar mi?
2. Ekrankarti islemci anakart sorun yapar mi?
3. Beni kaç sene goturur?
4. Knignt online ve diger gundemde olan oyunlari açar mi?
5. Kasa RGB istiyorum cok guzel duruyor.
6. Yayin yapabilir miyim?
7. Bir de hiç oyunlarda kasmasini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD 3000 serisi için en güvenli anakart serisi X570 anakart almak. Eski nesil anakartlara 3000 serisi işlemciler için verilen güncellemeler sorunlu, verimsiz ve geçtiğimiz günlerde birini geri çekmiş AMD.
Aldığınız 3000 serisinin işlemcinin çıkabileceği boost frekansa çıkmama durumu var şu sıralar. Ayrıca AMD, 3000 serisi işlemcilerden tam performans alabilmek için 3600 MHZ RAM kullanılmasını öneriyor.
Her Ryzen işlemcilerinde olduğu gibi bu 3000 serisinde de anakartın sitesindeki uyumlu RAM listesinden 3600 MHZ'lik RAM'leri seçmenizi öneririm. İşler ters gittiğinde RAM uyumu konusunda içiniz rahat olur sorunu ya da verimsizliği başka yerde ararsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı