R7 3700X render ve oyun için sistem fikir önerisi

• Konuyu başlatan Next
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 980
Bütçe
10000

Next

Centipat
pc1.jpg

1080P render ve oyunları orta da Ultra gibi fantezilerim yok rahatlıkla açabilir miyim ve rahatlıkça render işlerimi yapabilir miyim?
Detaylı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

pc2.jpg

1.500TL Farkla 2060S almaya gerek var mı yoksa ilk sistem hayri hayri işimi görür mü?
1.sistem sıkıntı yaşamazsın ideal derseniz onu almak istiyorum açıkcası.

( Orta seviyede montage video edit vlog ve photshop kullanıyorum ).

Kendim için topladığım render ve özellikle oyun odaklı sistemim. Değişiklikler yapıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz, gayet stabil bir sistem oldu.

•AMD Ryzen 7 3700X

•MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO

•Asus ROG Strix X570-E Gaming

•SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus

•COOLER MASTER MasterCase H500M

•Nzxt Kraken X62

•Corsair RM750X 750W

•GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz

•SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm

PSU dışında güzel. 10.000 liralık sistemi Frisby gibi bir ürüne emanet etmeyi düşünmeyin.
2. sistemden yana değilim ama onuda düşünüyorum

Kendim için topladığım render ve özellikle oyun odaklı sistemim. Değişiklikler yapıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz, gayet stabil bir sistem oldu.

•AMD Ryzen 7 3700X

•MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO

•Asus ROG Strix X570-E Gaming

•SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus

•COOLER MASTER MasterCase H500M

•Nzxt Kraken X62

•Corsair RM750X 750W

•GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz

•SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm

hocam 1. sistem hakkında yorumun nedir işimi görürmü ? 1080p ortalama 10-30dk video editliyorum

@Caner Uncu Hocam 1. sistem hakkında değişmem gerek birşey varmı ? açıkcası ilk defa böyle bir sistem topliyacağım ve benim yüksek bir fiyat sonradan problem yaşamak istemiyorum
+

Son düzenleme:
Hocam 1. sisteme bütçenize göre kasa ve PSU olarak şunu alın: Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa PSU RTX 2060 alırsanız işinizi yine görür. RX 5700 alırsanız değişmek gerekebilir.
Ek olarak ekran kartınız güzel ama 2060 veya RX 5700 alırsanız biraz daha uzun götürür sizi. Şu an için neredeyse tüm oyunları 1080P ultrada oynarsınız dediğim kartlarla.
High-End bir sisteme böyle bir kasa ve PSU kullanılmaz.

High-End bir sisteme böyle bir kasa ve PSU kullanılmaz.
Arkadaşın kullandığı kasa ve PSU'ya bir bakın bakalım. Ayrıca bütçeye göre öneri yapıyoruz, biz de biliyoruz iyisini önermeyi. Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası | Teknobiyotik kasa olarak bunu da önerebilirim. PSU olarak: https://www.hepsiburada.com/sharkoo...I5OHUOJkmvBYCGRV43UGc_454ezgFn4RoChbwQAvD_BwE veya Xigmatek EN42654 X-Power 650W 80+ 120mm Fan ATX Power Supply - incehesap.com bu şekilde de yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı