R7 3700X sistem toplama

• Konuyu başlatan balky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 2.187
Bütçe
13000
Toplayayıp geliyorum hocam size.
800 lira bir bütçe kaldı onada söyle bir sıvı soğutma alırsanız uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe .
Peki hocam MSI 5700xt mi ASUS 5700xt mi sence? ve neden?:)

Daha iyi bir soğutma ve daha olumlu yorumlara bakarak asus daha iyi bir seçim olucakdır hocam.
Eyvallah. Hocam daralttım seni kusura bakma ama amerikadan oldukça uygun fiyata.

AMD Ryzen 9 3900X 12-core buldum. İşlemci bunu alsam diyorum.​

Hatta bu işlemciye senin önerdiğin ekran kartından biraz üst modelde alabilirim amerikadan alacagım için. Varmı önerin?

Son düzenleme:
Eyvallah. Hocam daralttım seni kusura bakma ama amerikadan oldukça uygun fiyata.

AMD Ryzen 9 3900X 12-core buldum. İşlemci bunu alsam diyorum.​

Hatta bu işlemciye senin önerdiğin ekran kartından biraz üst modelde alabilirim amerikadan alacagım için. Varmı önerin?
2080 alabilirseniz iyi olur 3900x de çok iyi bir işlemci uygunsa alın tabi.

2080 alabilirseniz iyi olur 3900x de çok iyi bir işlemci uygunsa alın tabi.

bu kart dimi hocam

bu kart dimi hocam
Evet hocam. İyi bir modeldir.

bu kart dimi hocam
Şimdi fiyatlara baktım 2080 super alınabiliyor su modele bakın derim Gigabyte RTX 2080 SUPER GAMING OC 8G GV-N208SGAMING-OC-8GC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleme:
Evet hocam. İyi bir modeldir.

Şimdi fiyatlara baktım 2080 super alınabiliyor su modele bakın derim Gigabyte RTX 2080 SUPER GAMING OC 8G GV-N208SGAMING-OC-8GC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hocam ilgine ve cevaplarına teşekkür ederim ama her ne hikmetse amerikada aynı fiyat bu ekran kartı . ilginç Neyse işlemci ve ramleri ordan getirticem. teşekkür ederim

5700XT Gaming X Kullanıyorum parasını hak ediyor. Başarılı.

5700XT Gaming X Kullanıyorum parasını hak ediyor. Başarılı.
eyvallah hocam. işlemci olarak: ryzen 9 3900x 12 çekirdek, ekran kartı olarak da asus 2080 super e karar verdim. biraz maliyet çıktı ama çoğu parçayı Amerika'dan getirteceğim için almışken uzun ömürlü bir şey alayım dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı