Toplamayı düşündüğünüz sistem high-end bir sistem fakat soğutucu tercihinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Corsair ya da NZXT daha yerinde seçim olacaktır
Söylediğim gibi ben yeterli olacağını düşünüyorum ama oldu ki yetmedi değiştirebilirim anakartı ilerleyen sürede problem olmayacaktır benim için. Eskisini satıp yenisi alırım.
Sistemin son hali bu şekilde herhangi bir yanlışlık veya eksiklik yok değil mi arkadaşlar? @Mithat Berhan@Gogo@denizsevim
•AMD Ryzen 7 3700X
•MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO
•MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz
•SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus
•COOLER MASTER MasterCase H500M
•Nzxt Kraken X62
•Corsair RM750X 750W
•CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3600MHz
Söylediğim gibi ben yeterli olacağını düşünüyorum ama oldu ki yetmedi değiştirebilirim anakartı ilerleyen sürede problem olmayacaktır benim için. Eskisini satıp yenisi alırım.
Sistemin son hali bu şekilde herhangi bir yanlışlık veya eksiklik yok değil mi arkadaşlar? @Mithat Berhan@Gogo@denizsevim
•AMD Ryzen 7 3700X
•MSI GeForce RTX 2080 SUPER GAMING X TRIO
•MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI 4400MHz
•SAMSUNG 1TB 970 EVO Plus
•COOLER MASTER MasterCase H500M
•Nzxt Kraken X62
•Corsair RM750X 750W
•CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB PRO Siyah 3600MHz
Maalesef muhteşem değil, bugün Intel işlemcilerde donanımsal güvenlik açığı tespit edildi; 10. nesil çıkınca, 10. nesle hızlı bir şekilde geçmeyi düşünüyorum.
Maalesef muhteşem değil, bugün Intel işlemcilerde donanımsal güvenlik açığı tespit edildi; 10. nesil çıkınca, 10. nesle hızlı bir şekilde geçmeyi düşünüyorum.