R7 3700X ve RX 5700 XT sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haha kullanmadan bilgi sahibi olmadan sallamak ne kadar güzel. Hatırlat akşam kaç derecede oynadığımı atayım sana mevzu para değil 3000 serisini bekliyorum fanlık yaptığım da yok. Fakat kullanmadan sallayarak komik duruma düşen sensin 2K Ultra ayarlarda 2070S'ten ile denk performans aldığımız için ve 1000-1500 TL farkla bunu yaptığımız için canın acıyor herhalde ondan böyle konuşuyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben 1500₺ fazla verdim ve kafam rahat sizin gibi gözüm sürekli ekran kartında değil ne zaman yanacak ne zaman patlayacak diye Ucuz etin yahnisi misali. Kullanmadığın ürün hakkında sallama demişsin, 5700 XT modelini kullandım ve ani sıcaklık iniş çıkışlarıyla stabil gelmedi. Her güncelleme geldiğinde korkudan deli divane gibi forumlarda sorunlara çözüm arayacağıma 1500₺ fazla veririm benim için büyük bir para değil ama sen baya içerlemişsin üzüldüm senin adına Sıcaklık değerini atarken yanında pişirdiğin yumurtanın resmini de at puanlama yaparım iyi pişirebilmiş mi bakalım

Parçaları Amazon'dan mı almayı düşünüyorsunuz?

Bilgisi olan var mı. ?
Başlıktaki soru mu geçerli hala?
Fanboy gelmiş. GPU sıcaklığına bi bak bakalım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.0 destekl bir anakarta gidip samsung evomy alacaksın cidden ustam amazonda 4.0 destekli 500 gb lık uygun m2 ler mevcut 5000 mhz okuma ve 4400 yazma ile kullanmak varken evo alma derim

Sabrent Gen4
Gigabyte Aorus Gen4
Corsair Mp600 Gen4
Seagate Firecuda 520 GEn4 modelleri amazonda var. Sonuncusunu sipariş ettim. Merakla bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…