Debian + KDE Plasma gibi bir kuruluma ne diyorsunuz? @cortex47 @Linuxginar
Linux kullanmadım ben. Ama KDE Neon iyi diyorlar.
Olabilir, KDE rollinglerde bug olabiliyor bazen ancak Debian milattan kalma paketleriyle sizi üzse de stabil. Tabii böyle bir stabilite istenilir mi bilmem. Fedora örneğin hem stabil hem son çekirdek sürümüne sahip. Fedora asıl tavsiyemdir size.Debian + KDE Plasma gibi bir kuruluma ne diyorsunuz? @cortex47 @Linuxginar
Dikkate alacağım. Teşekkür ederim.Olabilir, KDE rollinglerde bug olabiliyor bazen ancak Debian milattan kalma paketleriyle sizi üzse de stabil. Tabii böyle bir stabilite istenilir mi bilmem. Fedora örneğin hem stabil hem son çekirdek sürümüne sahip. Fedora asıl tavsiyemdir size.
GNOME zorunlu değil Fedora'da bir deDikkate alacağım. Teşekkür ederim.
Evet 8 fiziksel 8 sanal çekirdekli bir işlemci. Peki ekran kartı ile ilgili herhangi bir dağıtımda sürücü ya da uyumluluk sorunu gibi bir şey olma ihtimali var mı? @LinuxginarYanlis hatirlamiyorsam 8 cekirdekli ve 16 sanal cekirdekli bir canavar. Agir dagitimlari gonul rahatligiyla kullan.
elementaryOS, Deepin OS ve Archcraft OS oneririm.
NVIDIA Optimus varsa onun için Fedora'da X11'e geçilip NVIDIA Driver'ları kuruluyor sonra da gerektiğinde NVIDIA'ya geçiyorsunuz. GDM sorun çıkarabilir Optimus Manager ile LightDM vb. bir DM kullanabilirsiniz. Endeavour'da sorun yaşamadım. Ekran kartı da AMD ise "yan gel Osman"Evet 8 fiziksel 8 sanal çekirdekli bir işlemci. Peki ekran kartı ile ilgili herhangi bir dağıtımda sürücü ya da uyumluluk sorunu gibi bir şey olma ihtimali var mı? @Linuxginar
Ekran kartım NVIDIA, yani Fedora ya da Mint gibi herhangi bir kurulumda ekstra yapmam gereken bir şey mi var?NVIDIA Optimus varsa onun için Fedora'da X11'e geçilip NVIDIA Driver'ları kuruluyor sonra da gerektiğinde NVIDIA'ya geçiyorsunuz. GDM sorun çıkarabilir Optimus Manager ile LightDM vb. bir DM kullanabilirsiniz. Endeavour'da sorun yaşamadım. Ekran kartı da AMD ise "yan gel Osman"
Hayır, büyük ihtimalle Optimus yoktur. Varsa da direkt buradan halledersiniz:Ekran kartım NVIDIA, yani Fedora ya da Mint gibi herhangi bir kurulumda ekstra yapmam gereken bir şey mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.