R7 5700x3D ile Gamdias Aura GL240 sıvı soğutma kullanılır mı?

Sagoluyom

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm.
Yazın R7 5700x3D işlemci alacağım haliyle ısındığını düşühdüğüm bir işlemci sıvı soğutma olarak Gamdias Aura GL240 sıvı soğutma düşündüm.
Sebep olarak kasam gamdias talos E2 Elite model kasa ve soğutma aynı marka olursa uyumluluk sorunu çıkmaz diyorum ve kasam 240 mm sıvı soğutma destekliyor.
Sizce mantıklı mıdır değilse daha iyi fikir beklemskteyim.

Güncel kasam.
B550M HDV ASRock anakart.
R5 3500 işlemci.
RX 5700XT Thic III Ultra XFX.
16 GB RAM.
Talos E2 elit 750W 80+ PSU.

Aleykümselam
Alacağın şeyler mantıklı ama bence o işlemci o ekran kartına fazla gelir bu yaz işlemci alacaksan ve sonraki yaz da ekran kartını değiştirceksen mantıklı bir şey olur.

Aleykümselam
Alacağın şeyler mantıklı ama bence o işlemci o ekran kartına fazla gelir bu yaz işlemci alacaksan ve sonraki yaz da ekran kartını değiştirceksen mantıklı bir şey olur.
Evet pnunda farkındayım normalde sistemin 5 5600 rx5700xt olacaktı ama abim işlemcime çöktüğü için bana 3500 kaldı bend eönce işlemci sıvı soğutma sonrada ekran kartı dedim çünkü hala güçlü bir ekran kartı ama alacağım işlemciyi hiç zorlamayacak biliyorum bi zararı olurmu

Aleykümselam
Reis ekran kartınıda ailem almayı kabul etti rx6800xt saphire nitro iyi gidermi

Son düzenleme:
Evet pnunda farkındayım normalde sistemin 5 5600 RX 5700XT olacaktı ama abim işlemcime çöktüğü için bana 3500 kaldı bend eönce işlemci sıvı soğutma sonra da ekran kartı dedim çünkü hala güçlü bir ekran kartı ama alacağım işlemciyi hiç zorlamayacak biliyorum bir zararı olur mu?

Reis ekran kartını da ailem almayı kabul etti RX 6800 XT Sapphire Nitro iyi gider mi?

Bence gider darboğaz yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı