Bütçe ne kadar. şimdi yazmışsınız gördüm B550M serisini tercih edin, B550M-A, B550M PLUS ve B550M-K Uygundur, ha illa 8000TL'lik arıyorsanız o kadarını bilmiyorumMerhaba, 1 aya kadar PC alacağım. Konuda belirttiğim kartlar için güzel bir anakart önerebilir misiniz?
Neden 5600 yerine bu işlemciyi seçtiniz yani hazır sistemden dolayımı, işleriniz içinmi. Bir de bütçe ne kadar.
Bütçe ne kadar. Şimdi yazmışsınız gördüm B550M serisini tercih edin, B550M-A, B550M Plus ve B550M-K uygundur, ha illa 8000TL'lik arıyorsanız o kadarını bilmiyorum,
bende öyle düşündüm neredeyse bi ekran kartı fiyatı kadar anakarta verilmez, işlemcide bir tık fazla olmuş ekran kartına gibi.3060 Ti ekran kartlı bir sistem orta seviye bir sistem olur, orta seviye bir AM4 sistemde de anakarta 8000 TL vermenize gerek yok. 3500 TL'lik bir B550 modeli rahatlıkla işinizi görür, OC bile yaptırır. Aradaki bütçeyi de farklı bileşenlere aktarabilirsiniz böylelikle.
Üstte atılan modellerden B550-A Pro modelini öneriyorum ben.
hazır sistemmi kendinizmi topluyorsunuz, birde ekran kartını biraz daha yükseltme imkanınız yokmu işlemci ve 8000tllik anakartlar o ekran kartına fazla(gereksiz) gelir.Bu söylediğiniz B550M serisinin hangi modelini alayım çok bilmiyorumda yardımcı olur musunuz?
Bende öyle düşündüm neredeyse bir ekran kartı fiyatı kadar anakarta verilmez, işlemcide bir tık fazla olmuş ekran kartına gibi.
Hazır sistemmi kendinizmi topluyorsunuz, bir de ekran kartını biraz daha yükseltme imkanınız yok mu işlemci ve 8000TL'lik anakartlar o ekran kartına fazla(gereksiz) gelir.
Bende öyle düşündüm neredeyse bir ekran kartı fiyatı kadar anakarta verilmez, işlemcide bir tık fazla olmuş ekran kartına gibi.
Hazır sistemmi kendinizmi topluyorsunuz, bir de ekran kartını biraz daha yükseltme imkanınız yok mu işlemci ve 8000TL'lik anakartlar o ekran kartına fazla(gereksiz) gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.