R7 5800x3D için kule tipi veya sıvı soğutucu önerisi

Bloğu büyük değil, ayrıca çok düşük bir ihtimale dayalı bir spekülasyon. Ona bakarsak, sıvı soğutmanın oluşturabileceği bir ton sorun sayabiliriz. Kul yapımı alet hepsi. Kusursuz olmayacaktır tabii ki de.

Yani sıvı soğutucu bir patlasa sistem tahtalı köye gider.

Üreticiler bunların hepsini hesaba katarak bunları düşündüklerini düşünüyorum. Ancak az da olsa bir ihtimal bu senaryolar da olabilir.

Uzun vadede anakarta bombe yaptırabiliyor bu sefer anakart ile ilgili çeşitli sorunlara yol açabiliyor.

Anakartım B550 Gaming Plus. Daha önce bu bükülme olayıyla ilgili bir konu açmıştım bir şey olmaz demişlerdi. Zaten 1 kilogramın çok fazla zarar vereceğini düşünmüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

"ReGeBe'siz yapamıyorum" derseniz;

RGB'den nefret ederim :D. Öneriniz için teşekkürler.

Anakartım B550 Gaming Plus. Daha önce bu bükülme olayıyla ilgili bir konu açmıştım bir şey olmaz demişlerdi. Zaten 1 kilogramın çok fazla zarar vereceğini düşünmüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

O bükülmeye bir şey olmaz diyenleri bu videoya alıyorum.https://www.youtube.com/watch?v=cmqVijA7pb0&t=683s uzun vadede RAM slotlarını bozabiliyor.

O bükülmeye bir şey olmaz diyenleri bu videoya alıyorum.https://www.youtube.com/watch?v=cmqVijA7pb0&t=683s uzun vadede RAM slotlarını bozabiliyor.
RAM'e baskı yapmıyorsa, pek sorun yok. Arkadaşı da çok korkutmayalım bu durumla alakalı. Kule tipi, sıvı soğutmadan daha güvenlidir.
Sıvı soğutmaların para israfı olduğuna hesaba katmadım bile. :D

RGB'den nefret ederim :D. Öneriniz için teşekkürler.
Zaten anakartı ve soğutucuyu tasarlayanlar bu durumu göze alarak tasarlamışlardır sarkma bükülme vb. Olmaz bunu göze almışlardır sıkıntı olmaz herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı