R7 7800x3D için kule tipi vs 360mm sıvı soğutma

Tabii kii hatta az önce fanlarımı ters taktım diye tereddüt ettim yine aynı dereceleri gördüm.
Windows açılıyor fanlar deli gibi dönüyor HWiNFO'dan bakıyorum 85 derece boşta 1 dakika sonra tekrar soğutuyor kendini 50 derecelere iniyor.

Vidalari cok fazla cevirmis olabilirsiniz hocam bakir plakanin. Bir tik gevsetip tekrar dener misiniz?

Hocam şu anda bugün Ryzen 9 9950X aldım DeepCool LT720 360mm taktım Valorant'ta maksimum 93 dereceleri görüyorum galiba bende problem var bunun hakkındada konu açtım belki iyidir belki de ben hata yapmışımdır bir yerde söyleyeyim dedim.
O dereceler normal değil bu arada kablolamada sorun olabilir

Hocam bu ust uste olan 3 fanin oldugu yere takabiliyorsaniz 360mm sigar kasaya bir problem olmaz, AM5 dediginiz bundan mi? Eger buysa problem olmaz.

Eki Görüntüle 2486191

En üstteki boş yere takacağım hocam sıvı soğutmayı yandaki ve alttaki fanlara karismadan olur değil mi? Ve evet bu baraketten aldım.

O dereceler normal değil bu arada kablolamada sorun olabilir.

Hocam ben 1 saat önce konu açtım da hw info ve benchmark değerlerim falan var anlıyorsanız bir bakabilir misiniz bu soğutucu 1 hafta önce 7800x3D ile takılıydı yine normalden fazla değer vardı skor 17k Valorant Max 70 dereceyi görüyordu.

Vidalari cok fazla cevirmis olabilirsiniz hocam bakir plakanin. Bir tik gevsetip tekrar dener misiniz?

Hocam ben 1 saat önce konu açtım da hw info ve benchmark değerlerim falan var anlıyorsanız bir bakabilir misiniz bu soğutucu 1 hafta önce 7800x3D ile takılıydı yine normalden fazla değer vardı skor 17k Valorant Max 70 dereceyi görüyordu.

Benım garantiye verdigim sıvı sogutma bıle Valorant'ta 65 67 bosta 60 dereceyi görüyordu normalde 3 ay önce bosta 35 derece civarındaydı pompada sorun olabılır mı tıtresım var mı kontrol ettınız mı?

Hocam yuksek ihtimal pompasi bozulmus bende de MSI bir sivi sogutma vardi servise gonderdim direkt para iadesi verdiler, ayni sekilde Cyberpunk oynarken 90 derece oluyordu islemci.

9950X gibi bir islemcinin 27k skor almasi mumkun olmamasi lazim, ben bile R9 7900 ile 30k skor aliyorum.

Benım garantiye verdigim sıvı sogutma bıle Valorant'ta 65 67 bosta 60 dereceyi görüyordu normalde 3 ay önce bosta 35 derece civarındaydı pompada sorun olabılır mı tıtresım var mı kontrol ettınız mı?

Hemen kontrol ediyorum hocam baktım da şimdi aşırı aşırı az var titreşim yok denecek kadar az ve pompa aşırı ısınmış hocam 2 parmağımla sıcaklığı hissedebiliriyorum normalde ısınır mı ki pompalar acaba.

Hocam yuksek ihtimal pompasi bozulmus bende de MSI bir sivi sogutma vardi servise gonderdim direkt para iadesi verdiler, ayni sekilde Cyberpunk oynarken 90 derece oluyordu islemci.

9950X gibi bir islemcinin 27k skor almasi mumkun olmamasi lazim, ben bile R9 7900 ile 30k skor aliyorum.

Değil mi hocam mutlaka bir yerde bir sıkıntı var yarın en iyisi bilgisayarcıya götüreyim benim eski kule tipi soğutucum buz gibi çalıştırıyordu sistemleri.

Ürünü sipariş geçeceğim ancak halen uyumlu olup olmadıgı konusunda tedirginim ilgili videoda cok büyük vs deniyor cünkü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünü sipariş geçeceğim ancak halen uyumlu olup olmadıgı konusunda tedirginim ilgili videoda cok büyük vs deniyor cünkü
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ust panele sigmayabilir ama on panele rahat sigar gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı