R7 7800X3D RTX 5070 Ti sistem 85.666,42 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Gençler eğer olumsuz bir yorum olmazsa bu sistemi almayı düşünüyorum, düşünceleriniz veya tavsiyeleriniz var mı?

1764181246174.png

hocam tek tek toplamaya karşı fiyat avantajı nedir önce ona bakmak lazım bir de linkini atarsanız bir iki değişiklik yapmak mantıklı olur ne gibi alternatifler sunmuş satıcı, eğer kendiniz tek tek toplarsanız daha ucuza daha iyisini alma ihtimaliniz yüksek.

Hocam tek tek toplamaya karşı fiyat avantajı nedir önce ona bakmak lazım bir de linkini atarsanız bir iki değişiklik yapmak mantıklı olur ne gibi alternatifler sunmuş satıcı, eğer kendiniz tek tek toplarsanız daha ucuza daha iyisini alma ihtimaliniz yüksek.

Tabii hocam hemen atayım, ama sanki tek tek toplamak daha pahalıya denk geliyor zaten OEM paketlerin mantığı da bu diye biliyorum ben.Bir de size zahmet şöyle bir monitör almayı düşünüyorum sizce kaliteli midir?
Bilgisayar== Manticore 7A - OEM PAKETLER | Game Garaj
Monitör== https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ETA+PLUS+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail

parçaları birleştirmede sıkıntınız yok ise tek bir siteden almaya gerek yok, ama ben kuramam tek yerden alacağım kurulu gelsin derseniz ona göre bakıyım, birde sistem ille nvidia mı olsun 9070xt düşünür müsünüz?

RAM'ler CL48, anakart iş görür giriş seviyesi, M.2 DRAM'siz, kasanın markasını ilk defa görüyorum ve bir de gömülü PSU ile geliyormuş, sıvı soğutmanın fiyatının biraz üstüne 360mm çok çok daha iyi sıvı soğutmalar alınır. Bu sisteme 5 kuruş vermezdim şahsen.
PSU tier listinde aynı markanın başka bir PSU'suna F tier verilmiş, bu modeli de C tier gibi duruyor. PSU bir kasanın en önemli parçasıdır, böyle üst bütçe sistemi bu tarz bir PSU'ya emanet etmezdim.

Tek tek topladığınız senaryoda daha ucuza olmasa da yakın bütçeye daha kaliteli parçalar seçerek toplarsınız.

bütçe ne kadar monitör hariç

RAM'ler CL48, anakart iş görür giriş seviyesi, M.2 DRAM'siz, kasanın markasını ilk defa görüyorum ve bir de gömülü PSU ile geliyormuş, sıvı soğutmanın fiyatının biraz üstüne 360mm çok çok daha iyi sıvı soğutmalar alınır. Bu sisteme 5 kuruş vermezdim şahsen.
PSU tier listinde aynı markanın başka bir PSU'suna F tier verilmiş, bu modeli de C tier gibi duruyor. PSU bir kasanın en önemli parçasıdır, böyle üst bütçe sistemi bu tarz bir PSU'ya emanet etmezdim.

Tek tek topladığınız senaryoda daha ucuza olmasa da yakın bütçeye daha kaliteli parçalar seçerek toplarsınız.
evet kasa ve psu değişmeli bence de hele ki bu fiyat bandında.

1.png
bu örnek kendim topladım parçaların hepsi sizin attığınız parçalar dan anakart hariç daha kaliteli anakartlar ise eşit seviyede diyebilirim, işlemciden bir tık kıstım oda 7800x3d ile kafa kafaya 9800x3d almadıkça 7800x3d önermem. Bir de tek tek toplasam ortalama 10k düşürürüm ben buna

Eki Görüntüle 2611278 bu örnek kendim topladım parçaların hepsi sizin attığınız parçalar dan anakart hariç daha kaliteli anakartlar ise eşit seviyede diyebilirim, işlemciden bir tık kıstım oda 7800x3d ile kafa kafaya 9800x3d almadıkça 7800x3d önermem. Bir de tek tek toplasam ortalama 10k düşürürüm ben buna
olur hocam yani ama 7800x3d den ziyade 9800x3d olursa memnun olurum, birde 32GB ram olsa iyi olur onun dışında herşeye okeyim, fiyat 80-90 bandına dayanabilir sorun değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı