R9 270 tabanlı sistem baskı altında kapanma sorunu

Yuşa Kürkcü

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba!
Bilgisayarımı 2015'in Ocak ayında aldım ve yaklaşık olarak yaz başına kadar sorunsuz kullandım. Yaz gelince Steam'e bağlı oyunları oynarken PC kendi kendine reset atmaya başladı. İlk başta çok ısındığı içindir dedim fakat Benchmark testi yaptığımda ısılarımın 60 dereceyi geçmediğini gördüm. RAM'lerde sıkıntı vardır diye RAM'leri de kontrol ettim ama sonuç negatif oldu. Fakat şunu fark ettim ki ne zaman reset attıktan sonra Steam'i açsam Steam'in direk olarak update penceresi çıkıyor ve kendine yeni bir update yapıyor. Geçen hafta attığı bir resette şansıma mavi ekran geldi ve hata şuydu: "page_fault_in_nonpaged_area". Windows 10'a geçtiğimden itibaren çoğaldı ben de geri Windows 8.1'e geçtim. Yardımlarınızı bekliyorum.
PC Özelliklerim:
Anakart: MSI 970A-G43
Ekran Kartı: Asus R9 270
Ram: 8GB G.Skill
HardDisk: 1TB Western Digital
İşletim Sistemi: Windows 8.1 Single Language [Lisanlı yani crack değil]
Edit: Bu sorun sadece Steam'e bağlı oyunları oynarken oluyor.

Edit yapılamıyor. Bilgisayarım resetlenirken fanlar bir anda son devirde çalışıyor.

Arkadaşlar çözdüm sorunumu GPU Tweak II adlı programı indirip bazı ayarlar yaptım ve de ayarlardan ekran kartının voltage'ı ile birazcık oynayınca düzeldi...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı