R9 270X Toxic vs R9 270X Dual-X

1060 TI ilginc...

Bakkal amcadan seker alinir ekran karti degil...
Öncelikle lütfen kusura bakmayın 1060TI diye bir şey yok zaten, neden yazdıysam onu :D Herhalde çok büyük dikkatsizlik yaptım. Sadece 1060 ve 1050TI denemiştik. Ayriyetten GTX960 ve 970'e göz attık, sistemimden dolayı ve barındığı özellikler bakımından 970 tercihim oldu. Yaklaşık olarak 1 saat Far Cry 4 oynadım, sonucunda 7850 ile 25 ile 40 FPS alırken, GTX970ile 80FPS'ye çıktığım oldu. En düşüğü 35 FPS oldu ve yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum. Ayrıca size de bugüne kadar yaptığınız yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum :)

Açıkçası, klasik Vatan Bilgisayar. Şaşırdık mı? Hayır. Biraz sallamışlar size ellerinde kalan bir kartı satmak için. Bu yüzden Vatan önermiyoruz. Yeni nesil deyip daha eski bir kart vermişler size. 1060Ti'ı söylemiyorum bile. (n) Ama sakın korkmayın, GTX970 RX470 ile aşağı yukarı aynı performansta hatta daha güçlü bir kart. 3-4 yıl sizi rahatlıkla götürür. Geçen senelerin en beğenilen kartlarındandı GTX970. :)
Yorumunuzu çok beğendiğimi söylemek istiyorum :) Aslında sallamışlar diye değil de benim sahip olduğum donanım biraz sıkıntı yarattı. Yani herkesin hayalini kurduğu onca kart denedik ama bir türlü kart ile görüntü almayı başaramadık. En son karşımıza hem eski kartımdan daha güçlü olarak hem de ileriye dönük bir tercih yapmam gerekti karşıma 970 çıktı. Zaten oradaki çalışan elemanlara söyledim bildiğim kadarı ile 970 eskiden çıkmış bir kart diye ancak kısa süre kullanmama kadar performansından memnun oldum diyebilirim. Eğer dediğiniz gibi RX470'den daha güçlü bir kart ise, o zaman benden daha iyisi yok :D :D Teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı