R9 280 GTA 5 FPS Sorunu

Enesylm4z

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
R9 280 Dual-X Ekran kartım var.
Bilgisayarımda darboğaz filan hiçbir şey yok.
Ama GTA 5 oynarken medium (800x600) oynarken oyun hala kasıyor, oyunu ultra ayarlara alıyorum (1920x1080) FPS hala aynı oluyor.

Yani FPS hiç oynamıyor.
Sorunum nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık değildi.
Ama ben bilgisayara dün akşam fabrika ayarlarına çevirdim bütün oyunlarım silindi. :(
Pubg de ise 45 - 70 fps alıyor.
Karta göre normal fps değerleri mi ?
Fabrika ayarlarına çevirmek ? Format mı attınız ? Ayrıca Windows sürümü kaç ? Bir de farkettim ki (attığınız resimden) sanki darboğaz yaşıyormuşsunuz gibi. PUBG için FPS ideal gibi. Onda böyle bir sorun var mı ?

Darboğaz var işlemci kurtarmıyor ekran kartını.
Emin misin ?

Fabrika ayarlarına çevirmek ? Format mı attınız ? Ayrıca Windows sürümü kaç ? Bir de farkettim ki (attığınız resimden) sanki darboğaz yaşıyormuşsunuz gibi. PUBG için FPS ideal gibi. Onda böyle bir sorun var mı ?
Valla bilmiyorum da, bugün pubg oynadım fps (Bilgisayar sıfırlandıktan sonra) daha çok arttı gibi geldi bana.
Bide görev yöneticisinde hep MuSaLLaT.exe açıktı. :D
Virüsten zorlanma olabilir mi ?

Emin misin ?

Valla bilmiyorum da, bugün pubg oynadım fps (Bilgisayar sıfırlandıktan sonra) daha çok arttı gibi geldi bana.
Bide görev yöneticisinde hep MuSaLLaT.exe açıktı. :D
Virüsten zorlanma olabilir mi ?
Türk yapımı virüs :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı