O
Oğulcan Erişti
Ziyaretçi
Uzatmanin luzumu yok bence. GTX770 suresini doldurmaya basladi artik. Uzun omurlu olarak R9 280X.
Oyunun suçu fakat oyun öyle istiyorsa kullanıcılar ne yapsın?Watch Dogs'un kaplama ayarlarını ultraya çekmek için 3 GB istediği için mi R9 280X? Tamam da high ile ultra arasında 1 GB mı farkediyor da high için 2 GB ultra için 3 GB bellek istiyor bu oyun? Eğer öyleyse bu bizim değil oyunun suçudur.
Ne bileyim yani bugün ultra için sistem toplasan 3 bin lira nerden baksak. Lakin oda optimazsyon sorunla çok olan oyunlarda 60fps zor alıyorsun buda insanı biraz sıkıyor. O kadar PC topladım boşa geldi bana sanki. Bu sene toplayacaktım aldım bi PS4 ne optimizasyon ne bir şey. Fanboy değilim! Yanlış anlaşılmasın elbet PC hep grafikte üstün ama optimizasyon olarak ve fiyat olarak cidden çok üzücü bi durum.Oyunun suçu fakat oyun öyle istiyorsa kullanıcılar ne yapsın?![]()
Hocam sadece Doku Vram yemiyor diye biliyoum. AA'da çok büyük ölçüde Vram'e yükleniyor diye biliyorum özellikle Msaa.Sadece bir oyun degil ki? Nereden cikardiniz sadece Watch Dogs'un 3GB vRAM istedigini. Ornek olarak Arma 3, Skyrim, BF:Hardline vs. oyunlar da 3GB vRAM harciyor, ustelik geciyor.
Doku kalitesi gelisiyor, bu da ekran kartinin bellegine yuklenmek demek. Ultra oynamak icin 1000TL civari ekran karti alan adam, vRAM yetersizliginden dolayi ayarlari geriye cekmek zorunda kaliyor. Gelecekte de yeterli olmayacak.
Hocam sadece Doku Vram yemiyor diye biliyoum. AA'da çok büyük ölçüde Vram'e yükleniyor diye biliyorum özellikle Msaa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.